Dün aldım 5 tane boxer onları getirsem uyar mıÖyle ömerim burda sor bakalım borcu bırak donu olan kaç kişi var 2 tane don getir 2400 bütün parayı sana attıracam
Dün aldım 5 tane boxer onları getirsem uyar mıÖyle ömerim burda sor bakalım borcu bırak donu olan kaç kişi var 2 tane don getir 2400 bütün parayı sana attıracam
Demek ki kesintinin kendisine kitlenecegini hissetmis öye degil mi @EnişteIginc olan abuzer begenmemis orayi ggggg
Anaaa ben yokum ya la.bn nasil yokum aw way anasiniAsıl beğenilecek yer burasıydı burda 7 kişi var bizimkini 11 kişi beğendi Ekli dosyayı görüntüle 486875
İkibinyirmiden beri yok bendeÖyle ömerim burda sor bakalım borcu bırak donu olan kaç kişi var 2 tane don getir 2400 bütün parayı sana attıracam
2020 uğursuz yılİkibinyirmiden beri yok bende
Uyar tenha bi yerde takas yaparız seni bozar mı ömerimDün aldım 5 tane boxer onları getirsem uyar mı
Ikidir omerim diyosun dost 140 binden 1400 traslamis gibisinÖyle ömerim burda sor bakalım borcu bırak donu olan kaç kişi var 2 tane don getir 2400 bütün parayı sana attıracam
Valla hakli eski donlari giyiyoz adam king yav ggggÖyle ömerim burda sor bakalım borcu bırak donu olan kaç kişi var 2 tane don getir 2400 bütün parayı sana attıracam
Tenha bizi bozar enişteUyar tenha bi yerde takas yaparız seni bozar mı ömerim
Bende daha dün anneannemin emeklisinden borç aldımda aldımValla hakli eski donlari giyiyoz adam king yav gggg
Ömer de o göz var mı dost instagramda raci şaşmazla fotosu varIkidir omerim diyosun dost 140 binden 1400 traslamis gibisin
Yolunda A.ŞIkidir omerim diyosun dost 140 binden 1400 traslamis gibisin
Helal dost anneannenin kimliğini atta jojodan hg bonusu alalimBende daha dün anneannemin emeklisinden borç aldımda aldım
Yani borc alip 1 yil giyerizBende daha dün anneannemin emeklisinden borç aldımda aldım
Yok mu dost şöyle güvenilir 5 maç para bulunca basalımYolunda A.Ş
Çoktan alındı ezildi bile.Helal dost anneannenin kimliğini atta jojodan hg bonusu alalim
Para bulanca gel dostYok mu dost şöyle güvenilir 5 maç para bulunca basalım