- 21,228
- 13,901
- 113
Yok ondan değil keyfim istemedi bugün yazmam 😀😀Ben takip etmedim zaten takip etsek kaybederdi iyi sağol sen napıyon
İyi kanka eve geldim vakit geçiriyoruz . Üç kuruş oluyo akşam yiyoruz geceye roll takip ediyoruz 3 gündür
Yok ondan değil keyfim istemedi bugün yazmam 😀😀Ben takip etmedim zaten takip etsek kaybederdi iyi sağol sen napıyon
Yok bide takip mi edicen eniste bir statün var seninBen takip etmedim zaten takip etsek kaybederdi iyi sağol sen napıyon
Aynı senelerdir değişen bir şey yok kanka bi 20 sene daha giderYok ondan değil keyfim istemedi bugün yazmam 😀😀
İyi kanka eve geldim vakit geçiriyoruz . Üç kuruş oluyo akşam yiyoruz geceye roll takip ediyoruz 3 gündür
Kanka benim hiçbir şeyden haberim yok uzun zamandır aktif değilim kim kimi s.kiyo bilmiyorumOlum bu lejyoner mılletten para alıp vermiyor barındırmayın böyle adamları
Dost benden eskisinde 2018den sonra 2024te girmiş gibisin foruma 🤣2018 den beri üyeyim buraya
Bizim kontenjan ayrı dostYok bide takip mi edicen eniste bir statün var senin
6 yilda 4 mesajin var . 20 mesaj bu konuda . Hep aktifim de de tam olsun2018 den beri üyeyim buraya
Senede 4 mesaj yapar çok bile bence senede 4 cümle kurmak6 yilda 4 mesajin var . 20 mesaj bu konuda . Hep aktifim de de tam olsun
Bu tutumuzun hiç hosuma gitmedi takip ettim kaç mesaj olduğumun önemi yok bence iyi geceler dilerim6 yilda 4 mesajin var . 20 mesaj bu konuda . Hep aktifim de de tam olsun
Bizdemı tokatlıyalım Enıste daha kolay para toplanıyorOlum bu lejyoner mılletten para alıp vermiyor barındırmayın böyle adamları
Senın ihtiyacın yoktur enişteBizdemı tokatlıyalım Enıste daha kolay para toplanıyor