- 12,020
- 9,717
- 113
Acaba Kızlarda, Kızım Mal Mısın o çocuk sana bakmaz diyor mudur ?
kadınları zihinde büyütmek hayattaki en büyük yanılgıdır ...Acaba Kızlarda, Kızım Mal Mısın o çocuk sana bakmaz diyor mudur ?
kadınları zihinde büyütmek hayattaki en büyük yanılgıdır ...Acaba Kızlarda, Kızım Mal Mısın o çocuk sana bakmaz diyor mudur ?
şuan 13 kızı idare ediyorum ama biyerde patlıcam biliyorum ama bu kızları hala çözemedim
100 kadınla yetinmiyorsanız sizde sorun var kardeşim günde en az 500 600 tane idare ediyorum15 az degilmi mesala benim.gibi 100 kadını idare etsen daha iyi olur senin için )
T9 alert yetiniyorsanız100 kadınla yetinmiyorsanız sizde sorun var kardeşim günde en az 500 600 tane idare ediyorum
Ya kardeşim bide 15 derken pişkin pişkin söylüyor biraz insanda arlanma olur arsız lik resmen söylediği idare ediyorsan bari onlarin duygularıyla oynamasin tamam 15 olamdigini herkes biliyor 2 tane varsada birinin duygulariyla oynama bari bu bı başarı değil başarı gibide boburleniyor bide ...100 kadınla yetinmiyorsanız sizde sorun var kardeşim günde en az 500 600 tane idare ediyorum
Kanka valla bir değil forumda türedi bunlardan önceden aktif kullanırdım şimdi arada bakmaya geliyorum cekilis oluyor millet birbirine giriyor birinin parasini odemiyorlar adam iyi olmus yaziyor biri gelip bol keseden salliyor alakasız konunun altında yandaşlarla muhalifler kapışıyor banka konusunda başka birşey soranı taşliyorlar biri çekiliş yapıp kaçıyor biri çekim paylaşım alanlarında pusu kurup paylaşana özelden yalvarıyor yani çok garip şey var alışıyorsun yavaş yavaşYa kardeşim bide 15 derken pişkin pişkin söylüyor biraz insanda arlanma olur arsız lik resmen söylediği idare ediyorsan bari onlarin duygularıyla oynamasin tamam 15 olamdigini herkes biliyor 2 tane varsada birinin duygulariyla oynama bari bu bı başarı değil başarı gibide boburleniyor bide ...
günün özeti..Paran varsa istediğin kişi seni beğenir dostum $ bu isaret varsa bilki orada senin hükmün geçer değil normal kız lima gelse acımazsın
100 kadınla yetinmiyorsanız sizde sorun var kardeşim günde en az 500 600 tane idare ediyorum