- 87,218
- 66,591
- 113
Yine ni paraEn son kızlarn arasında kı şu muhabbetı duymustum kız arkadaslarının yanına kosa kosa geldı heyecanlı sekılde.kızlarda kızım anlatsana ne oldu dedıler mehmetın maası 2200 degılmıs 2800 mus dedı gerısını sız düşünün
Vay arkadaş bu forumda niye herkesin özgüven bu kadar yerlerde paran yoksa kimse bakmıyorum vallahi ben açık net soyliyeyim enhizli manitacilik dönemim en terso dönemimde oldu para varken karıyla kızla manitacilik işleriyle ugrasamiyorum kasıyor alkol uyuşturucu ve kaçak et aleminde takiliyorum ne zaman para bitti manitacilik başlar siz bence olaya yanlış bakiyorsunuzgünün özeti..
hocam bu işin espırısı ama anlattım olay dogru.yine mı para derken para her zaman lazım.Yine ni para
Ya para tabi lazım ama kadını etkilemek için değil yaşamak güzel gezmek tozmak için lazım yoksa parasız manitacilik olmaz gibi bir düşünce yanlıştır manita yapamıyorsun bahane ariyorsundur neyse bu konuya bu kadar yorum yeter cümleten iyi aksamlsrhocam bu işin espırısı ama anlattım olay dogru.yine mı para derken para her zaman lazım.
Bu kızlar şeytan reis aman diyim Dikkat!!!En son kızlarn arasında kı şu muhabbetı duymustum kız arkadaslarının yanına kosa kosa geldı heyecanlı sekılde.kızlarda kızım anlatsana ne oldu dedıler mehmetın maası 2200 degılmıs 2800 mus dedı gerısını sız düşünün
Başkan haklılık payın var yanı. genelleme yapmak ıstemem ama kızların cogu maddıyata onem verıyor.Bu kızlar şeytan reis aman diyim Dikkat!!!
Haklısın dostumBaşkan haklılık payın var yanı. genelleme yapmak ıstemem ama kızların cogu maddıyata onem verıyor.
İnanırım herkesin evde olması avantaj iletişim konusunda ben de suan 6 dayımşuan 13 kızı idare ediyorum ama biyerde patlıcam biliyorum ama bu kızları hala çözemedim