- 3
- 1
- 3
odemeyecez mi desinler😀Canlı destek ödemede sorun olmaz diyor denesek mi
Bende 250 yaptım bakiyeyi ama yatırım yapmadım bilgisi olan yazsın diye bekledimValla bakiyeyi 250 yaptım ama yatırma konusunda cok endişelıyım
250 sağlam siteye at 1k çekersin parancoksa bana 🐎Bende 250 yaptım bakiyeyi ama yatırım yapmadım bilgisi olan yazsın diye bekledim
Site adamı olduğunu çaktırma inanıp yatıran olur 250 yatirsam rulette 100de100 700 cekerimBak simdi kardesim salak sacma konusan olmus bu site odeme yapmaz yok 100000 veriyorda cekim yaptimda dalga gecmeler ben biliyordm yatiricagini yatirdim ödendi buyrun tereddutsuz
Ahahaha sana ramazanlik bak yemin ederimki cekim yaptim ister inan kardesim ister inanma sen rulette 70000000 yap 😁😁😁😁😁 allahim insanlara dogru soluyoruz inanmiyor ne kadar tuhaf yalan soylesem inanirlar yaSite adamı olduğunu çaktırma inanıp yatıran olur 250 yatirsam rulette 100de100 700 cekerim
Sen kimin adamisin çok merak ettim bu kadar da kötüleme olmaz yani 😄Site adamı olduğunu çaktırma inanıp yatıran olur 250 yatirsam rulette 100de100 700 cekerim
Ya her konuda aynı mubabbbeti yapiyon git yap ozaman burda niye sürünüyorsünSite adamı olduğunu çaktırma inanıp yatıran olur 250 yatirsam rulette 100de100 700 cekerim
Ulan dingo sen veya birkaç kişi bu neyi değiştirir 10 kişiye gönderir geri kalan 90 kişi mağdur olur bu sistem böyle çalışır havuz sistemi var ortada 20 kişi yatırım yaptığı İÇİN alıyorsun o paranıBak simdi kardesim salak sacma konusan olmus bu site odeme yapmaz yok 100000 veriyorda cekim yaptimda dalga gecmeler ben biliyordm yatiricagini yatirdim ödendi buyrun tereddutsuz
Yapıyorum ben sen kendine bak enayi site kovaliyorumYa her konuda aynı mubabbbeti yapiyon git yap ozaman burda niye sürünüyorsün
Ekran görüntüsü at çekiminAhahaha sana ramazanlik bak yemin ederimki cekim yaptim ister inan kardesim ister inanma sen rulette 70000000 yap 😁😁😁😁😁 allahim insanlara dogru soluyoruz inanmiyor ne kadar tuhaf yalan soylesem inanirlar ya
Canlı destek ödemede sorun olmaz diyor denesek mi
https://acarbet50.com Şartlar sitede yazıyor. Yatırım şartı bulunuyor site hakkında bilgisi olan yazsın