- 9,081
- 3,920
- 113
Enerjiiiii diye instada hikayesi yok maalesefBunlara şaşırmadım da şöyle bir sistemin olduğu yerde adnan oktar nasıl başardı da 8 bin 658 yıl ceza aldı acaba ? Sabah haberi duyduğumdan beri düşünüyorum...
Enerjiiiii diye instada hikayesi yok maalesefBunlara şaşırmadım da şöyle bir sistemin olduğu yerde adnan oktar nasıl başardı da 8 bin 658 yıl ceza aldı acaba ? Sabah haberi duyduğumdan beri düşünüyorum...
Kamera önünde Dilan bu posta attırdı zaten yaladı yuttu hem Aga adamlar hiç mahkuma benziyo mu lavuk bugün tahliye olurken baktım saç sakal jantı hala özel kuaför mu var icerdeEngin bu gece Bi 5 kilo zayıflar
Pompada şuanEnerjiiiii diye instada hikayesi yok maalesef
La olm soylunun himayesi altındaydı bunlar ne mahkumuKamera önünde Dilan bu posta attırdı zaten yaladı yuttu hem Aga adamlar hiç mahkuma benziyo mu lavuk bugün tahliye olurken baktım saç sakal jantı hala özel kuaför mu var icerde
Uffff soylu engin Dilan grup oysss link gelir miLa olm soylunun himayesi altındaydı bunlar ne mahkumu
Dostum bu ülkede sağcı solcu hepsini topla bilinçli olarak oy veren kitle yüzde 5 bile değildir adama neden oy vereceksiniz diye soruyorlar adam mantıklı bir cevap bile veremiyor halk ne ki siyasetçisi düzgün olsunEn tepedekiler ayyuka çıkmasın diye serbest kaldılar merak etmeyin sen ben karapara aklicaz kendimiz aninda paket oluruz bu islerinden arkasinda esas patron başkaları var ama ne hikmetse bu hükümet doneminde gördük bu şeyleri herkes kendi bokunu temizliyor 20 küsur senedeki pislik bunlar saygılar
Baktim üstad dosyasına ama öyle bir hale getirdiler ki bizi adama verilen cezanın sadece hukuki olarak verildiğine inanmaz hale geldimcinsel istismar,zorla alıkoyma vs. ne ararsan var onun dava dosyasında dünyanın en iyi avukatları bile kurtaramaz çok fazla sayıda dava var
Adamın tahliye konvoyuunda taksiciler vardihele bunların çıktığına sevinip paylaşım yapıp kuru ekmegini yemege 1+1 g.tummetrekare evinin mutfağına giden bir tayfa var onlar ayrı bi şey
Yapana değil yaptırana bakacan dostum bu ülkedeBiz yapsak müebbet yeriz mm adalet sadece bir kelime Türkiye’de artık herşeyin boku çıktı Allah garibanlara yardım etsin
Bu kız değil de orta daki sarışın GÜLŞAH GÜÇYETMEZ o kız çok güzel 🤣😂Benim canım biricik hocamı neden salmadilar acaba 😀🤣🤣🫢🫢