- 1,844
- 813
- 113
Yalan, o kadar para kazanan adam gidipte YouTube video atmakla affileteden gelicek 3 kuruşla uğraşmaz
benim paramdan kimse komisyon almasın kardeşim ben bi siteye üye olacaksam direk google dan bulurum üye olurum kimse ye app kazandırmam bu forum içi siteler hariç forumcular kazansın hiç olmazsa hakkımı ararlar aksi bi durumdaSite adamlığı nedir ? Referans verip kendi kazandırdığı üyelerden kar payı aldığını zaten söylüyor adam site adamlığı sahtekarlık derecesinde olanlar fake bakiye yükleyenlerdir senin 10 k bir kitlen olsa sen ref verip kar payı almaz mısın bunda bir yanlış var öı sence dostum
senin aff dediğin 3 kuruş bazen 100 binleri buluyor iyi bir keriz takılırsa oltayaYalan, o kadar para kazanan adam gidipte YouTube video atmakla affileteden gelicek 3 kuruşla uğraşmaz
Bulmaz hacı siz bunlar afftan yüzde kaç alıyo sanıyosunuz maks 10 dur ki o bile yoktur belki çakal siteler bunlara hiç para yedirir mi pastadansenin aff dediğin 3 kuruş bazen 100 binleri buluyor iyi bir keriz takılırsa oltaya