- 2,263
- 780
- 113
Sporda değil yummy oyununda spin sonrasında 281 lira falan verdi satın aldım 200 liralık 1 K falan verdi 20 25 oyun daha satın aldım yükseldi şansa 600 çekim ödendi bu aradaSpor da mi cevirdin
Sporda değil yummy oyununda spin sonrasında 281 lira falan verdi satın aldım 200 liralık 1 K falan verdi 20 25 oyun daha satın aldım yükseldi şansa 600 çekim ödendi bu aradaSpor da mi cevirdin
Haklısın dost kendi kasamız olsa vermez zatenUlan arkadas valla üzülüyorum yaa adamın yaptığı kasaya bak verdikleri sadakaya bak.
Bu siteler çok pic sen 6 k yaptın yaa sağlayıcı 6 k ödüyor site 5.4 k kendi kasasına koyuyor 600 de sana sadaka veriyor.
Evet benim arkadaş 1 k atıp 30 k yaptı parayı ödemedilerbu site 100tl bile ödeme yapmayan bir site. kardeşlerime duyurulur. varsa aktif üyeleri allah yardımcıları olsun.
SAĞLAYICI SİTELERE YÜZDE 10 VERİR SİTELER YARISINI DAĞITIR BUNU UNUTMAUlan arkadas valla üzülüyorum yaa adamın yaptığı kasaya bak verdikleri sadakaya bak.
Bu siteler çok pic sen 6 k yaptın yaa sağlayıcı 6 k ödüyor site 5.4 k kendi kasasına koyuyor 600 de sana sadaka veriyor.
Gece gece hangi konuyu hortlatsamda kendime sovdursem diye mi düşündün merak ettiğim için soruyorumSAĞLAYICI SİTELERE YÜZDE 10 VERİR SİTELER YARISINI DAĞITIR BUNU UNUTMA
Hiçbir sağlayıcıyı siteye ödeme yapmazSAĞLAYICI SİTELERE YÜZDE 10 VERİR SİTELER YARISINI DAĞITIR BUNU UNUTMA
Sağlayıcı vermez altyapı ödemeyi yapar yüzedeliğini alır siteSAĞLAYICI SİTELERE YÜZDE 10 VERİR SİTELER YARISINI DAĞITIR BUNU UNUTMA