- 7,805
- 2,955
- 113
2022 yılında yapmışım bende 😂 haberim yok ne ara yaptımbunu aramada bul ortak ve yetkili kutularını ısaretlıcen
2022 yılında yapmışım bende 😂 haberim yok ne ara yaptımbunu aramada bul ortak ve yetkili kutularını ısaretlıcen
bu ingiltere şirketi dostum e devletle bir ilgisi yok malesef e devletten kapatsan da onu etkilemezE devlete girip şimdi kapattım kimse yapmasın diye iyi oldu zamanında belge atmıştık bari burdan darbe yemiyelim
bu şirketi açmak 15 dakikalık iş holding değil bro bu,turist vizesi bile vermez ingiltere şirket var diyeAdına şirket varsa zaten her türlü gider
ben bunun bı ara daha buraya konusunu atmıstım sanırım bende 2022de yıllarında kapattım ileride böle bıseyle karsılasırsan en azından savunman olur kısıtlamam var die2022 yılında yapmışım bende 😂 haberim yok ne ara yaptım
Buraya ali yaz 10 sayfa ali çıkıyor kralhttps://find-and-update.company-information.service.gov.uk/ burda makara yapan arkadaşlar bence isminizle bi arama yapın bu sitede,makara yapılacak bir konu değil bu şirketin sadece yıllık beyanname ücreti 300 350 sterlin civarı,yani 1 yıl açık kaldığı anda beyannamesiydi vergisiydi 1000 sterlin civarı bi ödeme yapıyorsunuz.
hepsi senın sırketın zengın arkadasım benımBuraya ali yaz 10 sayfa ali çıkıyor kral
kral sen de ali yazmıcan bi zahmet,soyadınla yazcaksın,altında zaten doğum tarihi yazıyor şahsın ona göre sen misin değil misin anlarsınBuraya ali yaz 10 sayfa ali çıkıyor kral
baya bilgilisin bu konularda helalmisal ali abbas olarak olarak arattım sadece başta çıkan sonuç şahıs sonucu,gerisi şirket,baştaki gibi çıkan sonuclara bakacaksın sadece Ekli dosyayı görüntüle 619337
Tam adımı yadım soyad dahil bir sürü çıktı doğum tarihi yerini göremedim birde öyle yapalım eywkral sen de ali yazmıcan bi zahmet,soyadınla yazcaksın,altında zaten doğum tarihi yazıyor şahsın ona göre sen misin değil misin anlarsın
kral uk'de şirketim var bu şekilde benim de,yıllar önce amazon hesabı için bilgilerini veren herkese teker teker söyledim başına gelebilecekleri 300 500 lira için sen bi şey bilmiyon dediler şimdi her forumda tek tek bu olaylar çıkıyor ortaya,bu arkadaşın şansı gerçek adresini girmişler adres beyanında o sayede eve posta gelmiş,uk adresi girilseydi eve uk'nin trye pasladığı vergi cezası gelince öğrenirdi ancakbaya bilgilisin bu konularda helal
knk amazon konusundada benim bildiğim çalıntı kredi kartlarıyla sipariş geçiyorlar kendilerinekral uk'de şirketim var bu şekilde benim de,yıllar önce amazon hesabı için bilgilerini veren herkese teker teker söyledim başına gelebilecekleri 300 500 lira için sen bi şey bilmiyon dediler şimdi her forumda tek tek bu olaylar çıkıyor ortaya,bu arkadaşın şansı gerçek adresini girmişler adres beyanında o sayede eve posta gelmiş,uk adresi girilseydi eve uk'nin trye pasladığı vergi cezası gelince öğrenirdi ancak
o cc kanka düz amacon alıcı hesabı açıp cc yapıyolar onun sıkıntısı daha büyük hapse kadar gider, bunda amazon satıcı hesabı açmak için bilgilerini aldılar milletin amazonda satıcı hesabı açtılar ama kimse bu satışın vergisinin olacağına inanmadı nasıl olduysaknk amazon konusundada benim bildiğim çalıntı kredi kartlarıyla sipariş geçiyorlar kendilerine
Reis içini karartmak içi. Soylemiyorum Ayno olaydan dayım 3 sene 4 ay ceza aldiBeyler selamın aleyküm 1 yılda 3 kez attığım şekilde bana İngiltere'den evrak geliyor ne olduğunu da anlamıyordum taaki bugüne kadar daha önce başına gelen oldu mu nasıl bir yol izlediniz ? Sitelere kimlik falan attik zamanında acaba onla mı alakalı diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 619286