Geçen sene bana da Amerikalı bir asker olduğunu söyleyen şahıs, Irak ta Saddamin nakit varlığını bulduğunu 100 m dolar değerindeki bu parayı yurtdışına çıkarmak için yardımımi istediğini söylemişti banka hesap numarası falan göndermişti, parayı buraya transfer edecegini , gerekli evrakı bana gönderip kendi hesabıma aktarmami rica ettiğini sonradan da parayı fifty fifty bolusebilecegimizi vs söylemişti.Bir umut 🤭 kendisine seve seve yardımcı olabileceğimi anlatan bir cevap yazmıştım.Sonra bir müddet aradan sonra başka bir şahıs ta arkadaşının çatışmada öldüğünü, kendisine de son nefesini vermeden gerekli izahati yaptığını söylemişti, ben de yine seve seve yardımcı olabileceğimi anlatan bir cevap gönderdim, ama hâlâ ses seda çıkmadı herhalde o da mevta oldu, bakalım baska biri daha yazacak mi diye heyecanla bekliyorum.Az buz değil Saddam'ın milyon dolarları... Belki kirli para ama para paradır.,Bu yazdıklarım gerçekten yaşandı , mizah amaçlı değil yani.Bunarada Madagaskar dan bir zenci hanimefendi de benim öz kardeşim olduğunu, köyünden dışarı adımını atmayan babamın bir Madagaskar seyahati sırasında annesiynen bıdı bıdı yaptigini ve kendisinin dünyaya geldiğini anlatmış, annesinin ölümüyle kendisine yüklü miktarda bir miras kaldığını ve hakkım olan 🤕kısmı bana iade etmek istediğini söylemişti.