- 385
- 50
- 28
Jojobetle matbet krall siteler
ÖZELE BAKAR MSİİNZİ ABİ?değerlendirmek isteyen olur diye
Kardeşim nalet siteler çöp merdiven alti siteler bunlarBitmedi arkadaşlar bide buna bakın
Yeni konu açtım bak admin dediğimiz insan bile terbiyesizce oglumlu konuşuyor sence kim merdiven altıKardeşim nalet siteler çöp merdiven alti siteler bunlar
kardeşim paran kalmaz burada sponsor o site paran kalırsa blues ilgilenirYeni konu açtım bak admin dediğimiz insan bile terbiyesizce oglumlu konuşuyor sence kim merdiven altı
Mevzu o değil kardeşim ben çekim için ne yapmam gerek bı temsilci yatirdigin 200u 1.40 orandan bı temsilci 100 TL 1.40 orandan buradaki kuraldan ise 100 yatır çek diyorkardeşim paran kalmaz burada sponsor o site paran kalırsa blues ilgilenir
Sen canlıya neden soruyorsun ki adamlar sponsorluk yapmış foruma özel kurallar bunlar demek ki , bu şartlara göre paran ödenmezse açarsın konunu. Ben daha bu forumda hiç bir sponsordan kimsenin parasının kaldığını duymadım.Mevzu o değil kardeşim ben çekim için ne yapmam gerek bı temsilci yatirdigin 200u 1.40 orandan bı temsilci 100 TL 1.40 orandan buradaki kuraldan ise 100 yatır çek diyor