- 6,285
- 6,482
- 113
Detaylı bilmiyorum hocam benim dediğimde çok eskiydi mahkeme masrafı adı altında gelmişti banaVergi borcu na hapis yoktur dost yanlışın var
Detaylı bilmiyorum hocam benim dediğimde çok eskiydi mahkeme masrafı adı altında gelmişti banaVergi borcu na hapis yoktur dost yanlışın var
O adli bir para cezasıdır yada mahkeme masrafıdır vergi borcunun hapis cezası yoktu arkadaşım 5 milyondan fazla borcu var 10 yıldır hicbir sorun olmadı sadece adına birşey almiyorDetaylı bilmiyorum hocam benim dediğimde çok eskiydi mahkeme masrafı adı altında gelmişti bana
Aynen benim mahkeme vardı dava sonuçlanınca 165 lira bir masraf yollamışlar ama farklı adreste yasiyodum ikamet olan yere 2 sene sonra gelmişler 2017 2018 yılları falandıO adli bir para cezasıdır yada mahkeme masrafıdır vergi borcunun hapis cezası yoktu arkadaşım 5 milyondan fazla borcu var 10 yıldır hicbir sorun olmadı sadece adına birşey almiyor
@Başkan @Shellac Dost cidden şu elemana konu açtırmayın her gün yok borcum var yok ceza bilmem ne ruh hastası kırığın teki böyle adamları barındırmayın forumda@Başkan bu eleman ruh hastası felan ya şuna konu açmama gibi bir kısıtlama getirseniz sürekli başına birseyler geliyor milleti trolluyor burda
Evet onu ödemek zorundasın 100 lira için 5 gün yatan adam gördü bu gözlerAynen benim mahkeme vardı dava sonuçlanınca 165 lira bir masraf yollamışlar ama farklı adreste yasiyodum ikamet olan yere 2 sene sonra gelmişler 2017 2018 yılları falandı