- 1,013
- 552
- 113
Onu odeyecen kardeşim 5 yil ayni olaydan ceza almayacan alirsan bu kez para cezasi hapis cezasina döner suan para cezasi oldugu için sıkıntı olmaz
Yok kullanıyorum sadexe qnb kapalısenin muhtemelen sadece qnb de değil diğer bankalar da da bloken vardır.
Bende 5 ve 9k ceza vardı iksiinide ödedim internet üzerinden, sicilde bişey görünmüyorArkadaslar 3300 tl adli para cezasi yemistim sicilime islemiz takside bolmusler bunun tamamini ödersem sicilden silinirmi nezaman silinir ne yapmam lazim bilen varmi
Para cezaları sicile işlemezki hapis cezası işlerArkadaslar 3300 tl adli para cezasi yemistim sicilime islemiz takside bolmusler bunun tamamini ödersem sicilden silinirmi nezaman silinir ne yapmam lazim bilen varmi
Sicilden silinmez idari para cezasi degil buArkadaslar 3300 tl adli para cezasi yemistim sicilime islemiz takside bolmusler bunun tamamini ödersem sicilden silinirmi nezaman silinir ne yapmam lazim bilen varmi
5 sene sonra odemezsen cezada silinir ve o siciline işlemez rahat ol cezaevinden hüküm yiyip yatmadıgin surece sicilinde görünmezArkadaslar 3300 tl adli para cezasi yemistim sicilime islemiz takside bolmusler bunun tamamini ödersem sicilden silinirmi nezaman silinir ne yapmam lazim bilen varmi
Hadi gel köyümüze geri dönelim Fadimenin düğününde halay çekelimSusadım çeşmeye, varmaz olaydım
Elinden bir tas su içmez olaydım
Sicile nasıl işliyor ben 4 yıl ceza yemiştim.vergi borcu olarak gozukuyorArkadaslar 3300 tl adli para cezasi yemistim sicilime islemiz takside bolmusler bunun tamamini ödersem sicilden silinirmi nezaman silinir ne yapmam lazim bilen varmi
Aga bu adli para cezasu idari deilSicile nasıl işliyor ben 4 yıl ceza yemiştim.vergi borcu olarak gozukuyor