Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Adminden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
584
97
28
Heryerde kullanıcı adım alperen17200
Sadece retroda alperen1717 bir tek retro çıkmış banada yani harfle alakası yok

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,932
4,183
113
tamamen sans işi bu çekiliş heleki bu kadar çok katılım olanda baya bir sans kimseye suç bulmaya gerek yok bir anlik kizginlikla yazılmış bir yazı

osman7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
679
8
18
knka ne yapalım sana cıkmadı diye bi daha mı çekelim
Yok hocam tabikide bundan sonrakiler için Alfabetik sıraya göre isimlerin yazılmaması daha adaletli olur diye düşünüyorum.İlk katılanlara ve katılım sırasına göre yazılsa isimler daha iyi olmazmı?

SosluMakarna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
116
33
28
10da0 yaptım sesım cıkmadı sans ısı bu işler beyler. milli piyango gibi herkes kazansa cekiliş olmaz

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Kardeş bana çekilişten 50 freesspin çıktı sadece ondanda 3 tl çıktı vereyim sen oyna :D

osman7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
679
8
18
tamamen sans işi bu çekiliş heleki bu kadar çok katılım olanda baya bir sans kimseye suç bulmaya gerek yok bir anlik kizginlikla yazılmış bir yazı
hocam kızgınlık falan yok yazdıklarımın arkasındayım demek istediğim konu Alfabetik sırada haksızlık olduğu.Okursanız anlarsınız yazdıklarımı

osman7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
679
8
18
forum adminleri insan değil mi kral elbet yanlışları olur , bugün bir iki çekiliş yakaladın diye konuyu açan arkadaşın medeni bir şekilde isyanına böyle saçma bi rest çekip yorum atamazsın
Teşekkürler hocam ben arkadaş gerekli cevabı yazdım.Sorun ne forumda ne başka birinde anlatmak istediğim katılım listesinin Alfabetik sıraya göre yazılması ve sonlara hiç çıkmıyor admine bir öneride bulundum medenice.Katılım sırasına göre olsa daha adaletli olur yazdım.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
hocam kızgınlık falan yok yazdıklarımın arkasındayım demek istediğim konu Alfabetik sırada haksızlık olduğu.Okursanız anlarsınız yazdıklarımı
alfabetik sırayla olmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum . üye adım 55le başladığı için genelde ilk sıralarda yer alıyorum site üyeliklerim x ile başladığı için sizin gibi son sıralarda yer alıyorum bugün 0 çekmiş olsamda öncekilerde kazandığım oldu
forumda 10bin üye var desek herhalde bunun en az 9bini sıfır çekti , yalnız değilsiniz:)

osaka33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
614
146
43
Adminin suçu yokdur .sana cikmamissa ölücüler yüzünde. Cikmamistir

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Forumda yanlış var mı diyen var bırak şakşakcığıda yazdıklarımı oku sorun Alfabetik olması
Ne boş adamsınız la etkinlik olmasa burda forumun yüzüne bakmazsınız gelmiş bana şakşakcı diyor :D Beni foruma takılanlar bilir sizin gibileride bilir işine bak hadi

vaybuneaga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
111
2
18
Üstad sen haline şükret gene en azından çekilşlerde k adın yazılmış elbet bir gün kazanırsın fakat benim durumum daha vahim ben hepsine katıldım ve hepsinde k adımı paylaşarak postlarda yer almama rağmen hiçbirinde çekilişe katılamamışım isteyene tek tek katıldığım sponsor etkinliklerinin post no su paylaşırım teşekkürler admin bey beni çekilişlere dahil etmediğin için seni tanımam hüsumetim de yok fakat tüm çekilişlerde kazananların dışındaki katılımlara baktım hem bir değil üç defa hiç birinde k adımı yazmıyor daha da uğramam çünkü art niyet arıyorum bu durumdan ötürü.Tüm üye arkadaşlara da çekilşlerde başarılar dilerim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...