- 584
- 97
- 28
Heryerde kullanıcı adım alperen17200
Sadece retroda alperen1717 bir tek retro çıkmış banada yani harfle alakası yok
Sadece retroda alperen1717 bir tek retro çıkmış banada yani harfle alakası yok
Yok hocam tabikide bundan sonrakiler için Alfabetik sıraya göre isimlerin yazılmaması daha adaletli olur diye düşünüyorum.İlk katılanlara ve katılım sırasına göre yazılsa isimler daha iyi olmazmı?knka ne yapalım sana cıkmadı diye bi daha mı çekelim
hocam kızgınlık falan yok yazdıklarımın arkasındayım demek istediğim konu Alfabetik sırada haksızlık olduğu.Okursanız anlarsınız yazdıklarımıtamamen sans işi bu çekiliş heleki bu kadar çok katılım olanda baya bir sans kimseye suç bulmaya gerek yok bir anlik kizginlikla yazılmış bir yazı
Evet571 mi :as
Neden anlatsana biraz
Forumda yanlış var mı diyen var bırak şakşakcığıda yazdıklarımı oku sorun Alfabetik olmasıSende bundan sonra sponsor olan sitelerde kullanıcı adını ayılmaz koy kardeş. Bu forumda yanlış olmaz.
Mesela peygamber efendimizin doğduğu gün bazı yerlerde kullanıci adım Galatasaray571 nezamn yazssam onu biseyler çıkıyorNeden anlatsana biraz
Teşekkürler hocam ben arkadaş gerekli cevabı yazdım.Sorun ne forumda ne başka birinde anlatmak istediğim katılım listesinin Alfabetik sıraya göre yazılması ve sonlara hiç çıkmıyor admine bir öneride bulundum medenice.Katılım sırasına göre olsa daha adaletli olur yazdım.forum adminleri insan değil mi kral elbet yanlışları olur , bugün bir iki çekiliş yakaladın diye konuyu açan arkadaşın medeni bir şekilde isyanına böyle saçma bi rest çekip yorum atamazsın
alfabetik sırayla olmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum . üye adım 55le başladığı için genelde ilk sıralarda yer alıyorum site üyeliklerim x ile başladığı için sizin gibi son sıralarda yer alıyorum bugün 0 çekmiş olsamda öncekilerde kazandığım olduhocam kızgınlık falan yok yazdıklarımın arkasındayım demek istediğim konu Alfabetik sırada haksızlık olduğu.Okursanız anlarsınız yazdıklarımı
bende 1 sene ve yine birşey demiyorum hocam eksiklik varsa giderilmesi için öneride bulunuyorumBen 1 aydır çıkmıyorum çekilişte bişey diyommu
Çevirim şart ı nedirGenco yüklenmiş oynayin da gazınız bitsin
Ne boş adamsınız la etkinlik olmasa burda forumun yüzüne bakmazsınız gelmiş bana şakşakcı diyor Beni foruma takılanlar bilir sizin gibileride bilir işine bak hadiForumda yanlış var mı diyen var bırak şakşakcığıda yazdıklarımı oku sorun Alfabetik olması
Vay Arkadaş be Anladığın buysa yazdıklarımdan tebrik ederim senibende de hic cıkmadı sorun yok en azından adamlar emek verecek cekiliş yapıyor