- 4,107
- 2,344
- 113
Tebrikler müthiş vurmuş
keske olması gerektiği gibi önce bi uyarı yapsaydın mesela agzının ayarını kacırıp argo küfür konusanlara uyarı veriliyorken bana bi kere bile uyarı verilmeden banlamıs olmanı anlamadım adil davranmadıgını düşünüyorum.1 gün banlısın şakanın dozu önemli
1 gün banlandın uyarıldın işte dostumk
keske olması gerektiği gibi önce bi uyarı yapsaydın mesela agzının ayarını kacırıp argo küfür konusanlara uyarı veriliyorken bana bi kere bile uyarı verilmeden banlamıs olmanı anlamadım adil davranmadıgını düşünüyorum.
dostum forumun huzurunu mu kacırdım neyse hakkaten kapatalım sana da iyi forumlar1 gün banlandın uyarıldın işte dostum
Bundan sonra Forum huzurunu kaçırmazsın diye umuyorum
İyi forumlar.
aga basit küçük bi saka yaptım adam banladı 50 tane konuda küfür eden v.s var ama altında modlarımız kelimelerini daha dikkatli sec yazıyorlar ben bi saka yaptım diye banlanıyorum anlam veremedim bilet etkinliklerine katılım saglarken sponsorlara yatırım yaparken gördüğümüz saygıyı biraz sohbet muhabbet ederken yaptıgımız basit sakayı da okurken aynı saygı yı hosgoruyu bkeliyorum nasıl ki ben kimseye bi saygısızlık yapmıyorsam neyse kapattım konuyu gitti 0 saka bundan sonragoksell burda o kadar çok söyleniyordu paylasiliyor dost uyarılar kimse bunları okuyup bakmıyor her seferinde forumda paylaşılıyor bu konular bizler bunlara dikkat etmemiz gerekiyor dost sadece seninle ilgili birşey değil bu
sagol dostum dikkat edicemgoksell uyarı verilmiş dost bundan sonra dikkat et sana göre normal olabilir ama bazen kelimeler sorunlu olabiliyor neyse dost hayırlı geceler