- 31,888
- 13,783
- 113
O 50 de slotta yerim hee 🤣Ondan değil la pintiliğinden 100 varsa 100ü basmaz 50 yi basar 50 cepte
O 50 de slotta yerim hee 🤣Ondan değil la pintiliğinden 100 varsa 100ü basmaz 50 yi basar 50 cepte
Hafta sonu ligler başlasın sana sponsor olacam kazandiracakmısın bakalımGariban işi sponsor olda nası gupon cıkıo seyret tatlım
Dalmışım uyandım dedim ne oldu giderimi para yoksa dwdimEkoyu koparcaz dayı 1 saate ayrılma sakın
Öle 50 basıok die 49.99 ney atacaksanHafta sonu ligler başlasın sana sponsor olacam kazandiracakmısın bakalım
Voleybol da yok dayıcım hangi maca daldınDalmışım uyandım dedim ne oldu giderimi para yoksa dwdim
Dmden bi teşekkür ederiz dayı ayıp ettinDalmışım uyandım dedim ne oldu giderimi para yoksa dwdim
He 1 tane varmışVoleybol da yok dayıcım hangi maca daldın
Yok gitmez musade etmiyorum EkoYolda qelio sanırım
Gitmesinde 🤣
Fazlası seni bozar anladığım kadarıyla 😀 ortak olacağız kazandığın yarı yarıya 😀Öle 50 basıok die 49.99 ney atacaksan
Olmaz 😂
Vay helal kardeşim benim gönlü zengin kardeşimDmden bi teşekkür ederiz dayı ayıp ettin
Ben onu bozarım sen qöndercen limitiFazlası seni bozar anladığım kadarıyla 😀 ortak olacağız kazandığın yarı yarıya 😀
Öle dayıcım daha halen bi dm yokVay helal kardeşim benim gönlü zengin kardeşim
500 atarımBen onu bozarım sen qöndercen limiti
Söyle Ondan,snra şenlik izleee😀
Uyuklamışım maç olsa dalmamVoleybol da yok dayıcım hangi maca daldın
Sen dayından kupon gördün mü hiç arka arkaya 6-7 oranlar biliyo 1000 den aşağı vurmuyorVoleybol da yok dayıcım hangi maca daldın
Tmm ozmn 😀500 atarım
Tamam anlaştık cumartesi öğlen başlarsınTmm ozmn 😀
5 adım qiderm bende 😘
200 veya 150 anlamadimSen dayından kupon gördün mü hiç arka arkaya 6-7 oranlar biliyo 1000 den aşağı vurmuyor
Heryerden limitli voleybolda
Ne zmn dersen 8/32 farketmez bi dm yeterTamam anlaştık cumartesi öğlen başlarsın