- 59,502
- 26,737
- 113
Enişte uyku tutmuyormu 24 saattir burdasın
Bekliyoruz eko 5k yapsın 1000 er ateşlesin diyeEnişte uyku tutmuyormu 24 saattir burdasın
Hemen yapıyorum enişte seni yormadanBekliyoruz eko 5k yapsın 1000 er ateşlesin diye
Eko canını verir parasını vermez enişte diğer arkadaş gibiBekliyoruz eko 5k yapsın 1000 er ateşlesin diye
Üzdün beni AbuzerEko canını verir parasını vermez enişte diğer arkadaş gibi
Sttir lan eniştenin keyfi kaçmış bak hiç gülmüyo güldür eniştemiÜzdün beni Abuzer
Atsın hesabı 300 ü 1000 tl yapalım rulette Abuzer basit bir şekildeSttir lan eniştenin keyfi kaçmış bak hiç gülmüyo güldür eniştemi
Tamam smdi katliom 100 katı ile qelcem🙄Sttir lan eniştenin keyfi kaçmış bak hiç gülmüyo güldür eniştemi
Bunlar beleş paraya bayılır enişte bi soralimAtsın hesabı 300 ü 1000 tl yapalım rulette Abuzer basit bir şekilde
Ver hesabıda yapsın enişte sana işteTamam smdi katliom 100 katı ile qelcem🙄
Dur ypma enişte 🙄😂Atsın hesabı 300 ü 1000 tl yapalım rulette Abuzer basit bir şekilde
%100 qaranti varmı😂Ver hesabıda yapsın enişte sana işte
Yüzde 99 kazandırma yuzdemız ekocum%100 qaranti varmı😂
Senin akşama kalacağının garantisi var mı bunu cevapla bende cevaplayacam%100 qaranti varmı😂
Verim enişte ozmn olmazsa çek senet qecmez😂😂Yüzde 99 kazandırma yuzdemız ekocum
3dk snra uyuyacam bn 😂😂Senin akşama kalacağının garantisi var mı bunu cevapla bende cevaplayacam
Dikkat uykuda ble skrlr acmzlar3dk snra uyuyacam bn 😂😂
Hadi eko 300 ü akşama rollerden toplarsın senVerim enişte ozmn olmazsa çek senet qecmez😂😂
Aksammi😱Hadi eko 300 ü akşama rollerden toplarsın sen
Yat uyu eko senAksammi😱
😂😂