- 59,499
- 26,732
- 113
Daha çok versin enişte bizde dediğim gibi kaliteli bi insan olmak yeter daha fazlasında gözümüz yokAdam diyo ki para bok Abuzer
Daha çok versin enişte bizde dediğim gibi kaliteli bi insan olmak yeter daha fazlasında gözümüz yokAdam diyo ki para bok Abuzer
Receb kalıtelıdır A sınıfDaha çok versin enişte bizde dediğim gibi kaliteli bi insan olmak yeter daha fazlasında gözümüz yok
İsmimdeki a harfinden utandım smdi🙄Receb kalıtelıdır A sınıf
Sınıfta kalmıştır enişte bi kontrol etReceb kalıtelıdır A sınıf
Ufak o abisi ateşle kardeşine bi 500 de elma şekeri alsınBu cocuk benı yoruyo
Benden zengın oUfak o abisi ateşle kardeşine bi 500 de elma şekeri alsın
Yok be reco donu yok atsın önden bi selfie inanacaksanBenden zengın o
Biz parayla dostluk kuranlardan değiliz yordun bana bunları söylete söylete enişteUfak o abisi ateşle kardeşine bi 500 de elma şekeri alsın
Şu laflara 1 k çıkarıp vurduydum aw bunda tik yokBiz parayla dostluk kuranlardan değiliz yordun bana bunları söylete söylete enişte
Bana atsın o zaman Abuzer aha geldi daha yazarken Receb böyle adamdır sen tanıyamamıssınBiz parayla dostluk kuranlardan değiliz yordun bana bunları söylete söylete enişte
Ne qeldi enişteeeBana atsın o zaman Abuzer aha geldi daha yazarken Receb böyle adamdır sen tanıyamamıssın
Belki kalkmıyordu tıbbi destek lazımdır🤣Şu laflara 1 k çıkarıp vurduydum aw bunda tik yok
O ne la eko taze Boston baldırcanı yapay zekaya sorsak kendini imha ederNe qeldi enişteee
Taze boston Baldırcanın resminimi attı🤣
Enişte bu 94 2 falan değil baksana her lafı belden aşağı yeni gelmiş gibi askerdenBelki kalkmıyordu tıbbi destek lazımdır🤣
Bizim burada böle derlerO ne la eko taze Boston baldırcanı yapay zekaya sorsak kendini imha eder
Olabilir Abuzer 2004-2 galıba askerden gelıyo gıbı mesajlarEnişte bu 94 2 falan değil baksana her lafı belden aşağı yeni gelmiş gibi askerden
Tık yok deyince bilemedm bende 😀Enişte bu 94 2 falan değil baksana her lafı belden aşağı yeni gelmiş gibi askerden
La bostan ı Boston yaptın bu nba bıtırdı seni ekoBizim burada böle derler
Bostan die dalından taze anlamında kullanılır🤣
Yapay zekaYa sorma tribe qirio 😀