- 260
- 116
- 43
ben üye olmadım site biraz dandik geldi bana belkide öderBen feda ettim kendimi odeyeceklerini hic sanmiyorum 1.5 saat oldu
ben üye olmadım site biraz dandik geldi bana belkide öderBen feda ettim kendimi odeyeceklerini hic sanmiyorum 1.5 saat oldu
Sazan gibi atladık iste olan 50 tl ye oldu🥲ben üye olmadım site biraz dandik geldi bana belkide öder
Ödeme alan var mı eyyy dostlar ona göre kılıç kalkan kuşanıp pata küte girişelim
Neyse ben bir deneyeyim başarırsam ödeme alanların durumuna göre yatırırızHenuz yok bikac kisi cekim vermis ama odeme geldi yazan yok
@Kara000 Kardesim site havale ile ödeme oluyormuş niye söylemiyon ilk cekimBonusunuzu spor alanında her maç minimum 1.60 olacak şekilde çevirmeniz gereklidir.
Deneme bonusu ile minimum 500₺ kazanç sağladıktan sonra 250₺ olarak çekim talebi verebilirsiniz. Çekim esnasında 50₺ yatırmanız ve ana para gibi çevirmeniz gerekmektedir.
Ahbapbet251.com
Havale ile çekim varmış canli dediAbi 2 arkadasın parasını ödememişler.ödeme alan var mı
bu site ödemezHavale ile çekim varmış canli dedi
Bende bonus kaybetmem bilerek havale nedir payfix varkenbu site ödemez
Siteyi ben kurmadım kurallarda yazmıyor gördüm paylaştım nerden bileyim hacım beb@Kara000 Kardesim site havale ile ödeme oluyormuş niye söylemiyon ilk cekim
Bana call Center arayarak özel davet Bonus verdiler 50 TL minimum 100 maximum 250 TL olarak çekim yaparsınız dediler 1 kat çevrim yapınca 170 TL ödediler628 yaptim bonanzada şimdi 50 tl bulmak kaldi🤭
.Bonusunuzu spor alanında her maç minimum 1.60 olacak şekilde çevirmeniz gereklidir.
Deneme bonusu ile minimum 500₺ kazanç sağladıktan sonra 250₺ olarak çekim talebi verebilirsiniz. Çekim esnasında 50₺ yatırmanız ve ana para gibi çevirmeniz gerekmektedir.
Ahbapbet251.com