Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ahmet Ağaoğlu: Hayal Etmeye ve Ter Dökmeye Devam Ediyoruz

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,712
66,096
113

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda gösterdiği performansla şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, bordo mavililerin güncel durumunu değerlendirdi.

"Trabzonspor'un başarısız olduğu dönemlere yakından bakarsanız, detaylı incelerseniz kendi gerçekliğinden uzaklaşmış bir Trabzonspor bulursunuz. İşte bu nedenle ben son yıllarda yaşanan olumlu değişimi 'kendini bulmak' olarak tanımlıyorum. Şu anda teknik heyet kadromuz ve futbolcularımız çok güçlü bir inancın emekçisi. Bulunduğumuz konumdaki en büyük alkışı onlar hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu, sezonu kupalarla taçlandıracak potansiyele sahip olduklarını vurgulayarak, "Özlü bir sözde, 'Sonunda hayal kırıklığı yaşayacağın bir hayalin peşinden gitme' denmişti. Biz başkasının kümesinde ömür tüketenlerden değiliz. Ne olduğumuzu, kim olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle hayal etmeye ve o hayal uğruna ter dökmeye devam ediyoruz. Şimdi o hayallerimize ulaşmaya birer birer yaklaşırken inancımız, coşkumuz ve heyecanımız da artıyor" şeklinde konuştu.

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
fenerliyim ama bu sene trabzonu takdir ediyorum umarım karşılığını alırlar

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Bu sezon keske rakibimiz GS,FB yada BJK olsaydı son derece adil bir yarış olurdu bana gore rakibimiz hükümet ve paranın olduğu her yerde bu arkadaşlar var göksel denen pilavci arkadaş bu işi biliyor rakipleri GS olunca ses cikaramayan arkadaş bir anda aslan kesildi BASAKSEHİR son bir kaç sezondur güzel top oynuyor hakediyor kesiinlikle futbolcu arkadaşların alın terine soz edemem kazanırlarsa sonuna kadar hak etmişlerdir ama şu arka plandaki goksel piyonu çok tehlikeli bir masadir son olarak hak eden saha da kaazansin