- 1,097
- 604
- 113
çekiliş kurallarına uygun olmayan dolu adam vardır çekilişi yönetim yaparsa ayıklar ama zencimiz yaparsa uğraşmasınUlaaa hangi ara 55 kişi oldu)
55de 5iz gelsin bari
çekiliş kurallarına uygun olmayan dolu adam vardır çekilişi yönetim yaparsa ayıklar ama zencimiz yaparsa uğraşmasınUlaaa hangi ara 55 kişi oldu)
yaw gece vakti güldürme bro tmm anladım ben 🤣Yalanmi soyleyeyim bu kumar ile normal degil mi 😂 sahsima ait slip kulot vardi oda kumarda gitti 🤣
Ben seye guldum haci. Oaylasim yaomistinya o slotu birakamiyom die. Bide ustune 10 tl esprisi gelince ondan yani. Allah yardimcin olsun. Elden gelse bu mesajin ustune yardimim olurduReyis napiyim kötü durumdayım koi Princess'tan başka umudum babayım oğlumu görmeye gidemiyorum parasızlıktan
Tamam kank 5 oldukBeni yaz
Bende varım cıktıktan sonra dmeeyinK
Kanka bana cikarsa bolusuruz ben sozumdeyim dogus link sen ben bi kisi daha lazim
Insallah kankaçekiliş kurallarına uygun olmayan dolu adam vardır çekilişi yönetim yaparsa ayıklar ama zencimiz yaparsa uğraşmasın
55de 5iz gelsin bari
Kadro yu yazsana kardesTamam kank 5 olduk
Hahahha tamam kanka no problem biliyosun opuyorumBende varım cıktıktan sonra dmeeyin
benıde alın 6 olsunKadro yu yazsana kardes
Bende dahil olurum agalarTamam kank 5 olduk
BenBeyler hissedarlar kimlerdi bi görelim