Guzel para kazanmissin cidden
😂 😂 Sen baya baya mesaj kasıyon sjjs
Guzel para kazanmissin cidden
forumun başlarından berı burdayım ben ödül alamadım daha 50 mesajda almışssın daha ne olsunBenim anlamadığım dün ödül aldık adminler yapmıştı galiba
Yok kardes oyle birsey ayip edion😂 😂 Sen baya baya mesaj kasıyon sjjs
Sosyal medyadaki tek kural spamdir dostum. Yoksa herkes yazabiliyor inan yani 🤣Klavyem hizlidir benim 😅
Bu kuralı yeni duydum yoksa 500 yapardık coktanforumun başlarından berı burdayım ben ödül alamadım daha 50 mesajda almışssın daha ne olsun
cogu forumda su yaptıgın hareket ban sebebidir kardeş haberin olsun. flood yapıp post kasıyorsun resmenYok kardes oyle birsey ayip edion
PPARA NO ?Olsunn nasipp herseyde
bu olaylara bitiyorum işte ne ihtiyacı abi ihtiyacın oldugu halde 20 lira bulamıyor musun sırf şu muhabbetlerden bıktıgım için foruma girmeyeceğim bir daha yarısı para için yazılıyor yarısı kolpacı 100 kişiden 5 tane adam bul öp alnına koy sinir yaptım şimdi şeklinizi bozmayın olmuyorsa çekilin köşenize samimi olsan tamam dicem kimse tanımaz etmez kural böyle işte eyvallah de geç tut Beni Hüseyin çok doluyum daha 2 paragraf yazarımİhtiyacım var sevgili dostum
Yalan degilkibu olaylara bitiyorum işte ne ihtiyacı abi ihtiyacın oldugu halde 20 lira bulamıyor musun sırf şu muhabbetlerden bıktıgım için foruma girmeyeceğim bir daha yarısı para için yazılıyor yarısı kolpacı 100 kişiden 5 tane adam bul öp alnına koy sinir yaptım şimdi şeklinizi bozmayın olmuyorsa çekilin köşenize samimi olsan tamam dicem kimse tanımaz etmez kural böyle işte eyvallah de geç tut Beni Hüseyin çok doluyum daha 2 paragraf yazarım
1148057787 yusuf bPPARA NO ?
Bi biz görülmedik hep etkinliklerinde uçta kalıyorum şans olsa zaten şu bayram bayram mutlu olanlarım tarafındaydıkPPARA NO ?
Kardes ben kendimi bildim bileli bu siteye üyeyim hic bir forum yokken ben buradayim mesajim az olabilir ama kayit tarihime bakabilirsin. Neyse teşekkürler sorun yok atmiyormcogu forumda su yaptıgın hareket ban sebebidir kardeş haberin olsun. flood yapıp post kasıyorsun resmen
YLLDIM1148057787 yusuf b
Cok teşekkürler Kralsin o kadar ihtiyacim vardiki 🍀🍀🙏😅