- 1,097
- 604
- 113
Beniö zaten ahım gitmiş vahım kalmış kazansın hiç değilse forumdan bi arkadaş sevinsinBanada gelmedi kalın dudaktan para olsun gelmesin yeterki kazansın
@AHMET4102hocam mesajların arasından birilerini seçip papara isteyip ödül yollaman için napmak gerekiyor lütfen söyle bende onu yapayım 500 mesaj için flood yapan adama ödül gitti niye gitti neden gitti anlamadım. kusura bakma da insanın zorunda gidiyor
pandemiden danaya giremedik kupona mı girelim diyorsunbeyler size teklifim bu çekiliş bize çıkarsa ki 23 kişi var çıkmazsa artık öle şansa başlarım 5 arkadaş danaya girer gibi birleştirelim jetonları 100 liraya bi çevrimsiz bonus alıp tek maç basıp paparaya çekelim bi işe yarasın diğer türlü 20 lira hiç oluyor
sıkma canını bugünlerde geçerhocam mesajların arasından birilerini seçip papara isteyip ödül yollaman için napmak gerekiyor lütfen söyle bende onu yapayım 500 mesaj için flood yapan adama ödül gitti niye gitti neden gitti anlamadım. kusura bakma da insanın zorunda gidiyor
Benim jetonu da sana atar 300de çekeriz bana 150 sallarsınbeyler size teklifim bu çekiliş bize çıkarsa ki 23 kişi var çıkmazsa artık öle şansa başlarım 5 arkadaş danaya girer gibi birleştirelim jetonları 100 liraya bi çevrimsiz bonus alıp tek maç basıp paparaya çekelim bi işe yarasın diğer türlü 20 lira hiç oluyor
Sakinlestim şuan 😅😅Kardeş ne mesaj kastın yahu bi sakin ol
Hay yaşapandemiden danaya giremedik kupona mı girelim diyorsun
mesajlarına tek tek baktım 1 tane bile çekiliş dışı postun yok13 kişi gece sevincsiznuyucak