Bize bunlarla gel Ahmet bey4479 tl kalan bakıyeyı chıevo macı alıra bastım gelırse etkınlık yapalım
Bize bunlarla gel Ahmet bey4479 tl kalan bakıyeyı chıevo macı alıra bastım gelırse etkınlık yapalım
Banko4479 tl kalan bakıyeyı chıevo macı alıra bastım gelırse etkınlık yapalım
Bolsans Ahmet ins gelir4479 tl kalan bakıyeyı chıevo macı alıra bastım gelırse etkınlık yapalım
Eren dünkü erosusun etkinlikte sıkıntı oldu bi ara şey yapcak onu özel kapalı Yazamadi sana tamam cigerimBolsans Ahmet ins gelir
gelmesede var gelırse cıfte etkınlıkBize bunlarla gel Ahmet bey
Tamam cigerimEren dünkü erosusun etkinlikte sıkıntı oldu bi ara şey yapcak onu özel kapalı Yazamadi sana tamam cigerim
Tamam cigerim noldu alamadı mi parasınıEren dünkü erosusun etkinlikte sıkıntı oldu bi ara şey yapcak onu özel kapalı Yazamadi sana tamam cigerim
Burdaki begenenlerden yapalım ahmet bey kendim icin demiyorum aktif olanlar nasiplensin bari diğer türlü kurnazsporlar devreye giriyorgelmesede var gelırse cıfte etkınlık
Ayip ediyosun vallaBurdaki begenenlerden yapalım ahmet bey kendim icin demiyorum aktif olanlar nasiplensin bari diğer türlü kurnazsporlar devreye giriyor
Neyin ayıbı la ne anladın senAyip ediyosun valla
Saka takılıyorum yavNeyin ayıbı la ne anladın sen
Buna katılıyorum bencedeBurdaki begenenlerden yapalım ahmet bey kendim icin demiyorum aktif olanlar nasiplensin bari diğer türlü kurnazsporlar devreye giriyor
Kumarın ayıbı olmaz dimi knkNeyin ayıbı la ne anladın sen
Nereden verem profilin kapaliKanka numarani versene sende özelden konuşalım duvara ise 2 dk
İnsta yada Twitter varsa yaz oradan vereyimKanka numarani versene sende özelden konuşalım duvara ise 2 dk