- 2,695
- 1,389
- 113
şike yaptı nalet kadın
Cok uzuldum bro valla
Sorma yav ben 100 TL olsa üzülürüm kaldı ki 31.000 TL hayalim resmenCok uzuldum bro valla
hocam orandan zaten herkez ms1 e yuklendıulan bu şikelerden 1trilyon para kaybettim kumarda hayattımı karartı şimdide ahmoya denk geldi
1xbettin adamları ayarlıyor bu maçları bizzat biliyorum rusyaya gittim hepsini gördüm adamlar mafya selam vermeye korkarsın tehlikeli insanlar yılda kazandıkları para türkiyenin bütçesi düşün artıkhocam orandan zaten herkez ms1 e yuklendı
Site o kadar sağlam yani1xbettin adamları ayarlıyor bu maçları bizzat biliyorum rusyaya gittim hepsini gördüm adamlar mafya selam vermeye korkarsın tehlikeli insanlar yılda kazandıkları para türkiyenin bütçesi düşün artık
Güzel kardeşim yanlış anlama beni ama görüyorsun ki maalesef olmuyor seni takip ediyorum bu aralar kaybediyorsun hemde kayıpların bizler gibi 50 100 değil büyük oynuyorsun büyük oynayan büyük kazanır belki ama senin ibre bu ara kayıptan yana gerçekten çok ama çok üzüldüm ne desem boş ama naçizane fikrim biraz ara vermek iyi gelir kazancın da oluyor ama bu kadar üst üste kaybetmek te gerçekten durumun kötüye gittiğinin işareti tekrar geçmiş olsun @AHMET4102
Kaçan balık büyük oldu reis
ahmo çıkarıp masayı vurdun