- 1,860
- 1,323
- 113
Bence o zaman hakngecer 2 dakika önce gelip beğenen adam ile konununbasinda burada 3 ksii vardı sence haknmiÇekiliş yap hak geçmesin
Bence o zaman hakngecer 2 dakika önce gelip beğenen adam ile konununbasinda burada 3 ksii vardı sence haknmiÇekiliş yap hak geçmesin
Hocam senden çok takip ettim haktan bahsettin bu hak değil ben almasam bileAhmo ismail22 tounch bunlar
Evet kurallarda öyle varmış. Bize çok oldu çekiliş yapsin sabahtan beri takip edene değil yeni gelene çıksın. Madem kurallarda var o zaman haktır mubahtir 😂 çekiliş yap dostumBence o zaman hakngecer 2 dakika önce gelip beğenen adam ile konununbasinda burada 3 ksii vardı sence haknmi
3 ksiiydik 20 ser atsan katıydı hakngorulur di 😁 neyse sağlık olsun arkadaşı tebrik ederimDmden payfix gönderÇekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle!
www.onlinecekilisyap.com
Neyse ki hakedene gittiEvet kurallarda öyle varmış. Bize çok oldu çekiliş yapsin sabahtan beri takip edene değil yeni gelene çıksın. Madem kurallarda var o zaman haktır mubahtir 😂 çekiliş yap dostum
Sen kimsin ki çekiliş yapıyorsun 😂 @Shellac reis çekiliş yaparmısin3 ksiiydik 20 ser atsan katıydı hakngorulur di 😁 neyse sağlık olsun arkadaşı tebrik ederim
Biraz değişik bı rol oldu 🤣🤣Zaten takip eden Ahmet dostumuz çıkmış cekilisde hak yerini buldu
Ya bir git işine bak konu çekiliş konusu değil adam kendi vermek istedi verdiSen kimsin ki çekiliş yapıyorsun 😂 @Shellac reis çekiliş yaparmısin
Helal dost senin almana sevindim zaten takip eden sen vardin 2 3 kişiyle beraberBiraz değişik bı rol oldu 🤣🤣
Kanka yine sanslı sın kaptın 50 papeliBiraz değişik bı rol oldu 🤣🤣
Şanslı dogmusuz bı kere kanka. 🤣🤣🤣Kanka yine sanslı sın kaptın 50 papeli
Maşallah diyelimdeŞanslı dogmusuz bı kere kanka. 🤣🤣🤣