- 34,552
- 19,153
- 113
@sukes1982 üst al diyordu 🤓🤓Yaw gelmez olaydım nerden uyandım aw sabah sabah yarım sayıyla yattık gözümüzü açar açmaz gtumuze girdi aw 🙂Ekli dosyayı görüntüle 278211
@sukes1982 üst al diyordu 🤓🤓Yaw gelmez olaydım nerden uyandım aw sabah sabah yarım sayıyla yattık gözümüzü açar açmaz gtumuze girdi aw 🙂Ekli dosyayı görüntüle 278211
Geçmiş olsun gelmesi lazimdi lavukluk yapmislarYaw gelmez olaydım nerden uyandım aw sabah sabah yarım sayıyla yattık gözümüzü açar açmaz gtumuze girdi aw 🙂Ekli dosyayı görüntüle 278211
Desene bizi gene o gudubet dolandırıcı yatırdı aklından geçirmesi bile yeter o maçın yatması icin@sukes1982 üst al diyordu 🤓🤓
Hedef 1k nerene yetmiyor diyor 😂210 silindi bakiye bonus aldigimiz Max çekim bin diyo
Benimi cekistirionuz yalniz ben rollde kime mac onerirsem ystmiyo yegenlerimDesene bizi gene o gudubet dolandırıcı yatırdı aklından geçirmesi bile yeter o maçın yatması icin
Teneke seni yuzyillardir bi dagitimin yok.en son senden 33 tl almisim aw 2018 de ayip beDesene bizi gene o gudubet dolandırıcı yatırdı aklından geçirmesi bile yeter o maçın yatması icin
Beni dinlersen zengin olirsun tenekeciGeçmiş olsun gelmesi lazimdi lavukluk yapmislar
Öğlene ayarla kralda oynayalım@resital başkan dediğim maçlara alsaydın keşke hepsi geldi
Allah'tan kork dayı ağzın yamulcak aw Tam tersi olmasınTeneke seni yuzyillardir bi dagitimin yok.en son senden 33 tl almisim aw 2018 de ayip be
Öğlen maç olmaz benim kafama göre olmaz reisÖğlene ayarla kralda oynayalım
Ben pes oynayım o haldeÖğlen maç olmaz benim kafama göre olmaz reis
Ayop ayip 5 yil dagitmasam yine fizana yol olur yozgatli burda tas olursunuz lut kavmine donersinizAllah'tan kork dayı ağzın yamulcak aw Tam tersi olmasın
Pesmi kaldi laBen pes oynayım o halde
Reis gec karşılıklı oynayalım yarım basketin hıncını senden bari alamBen pes oynayım o halde