- 56,667
- 30,860
- 113
Geçmiş olsun
Dostum 10 msjının 9 yattı gecmıs olsun falan
Yav dostum maçta gidişat belli açtım izliyorum yani ne diyeyim 5 sn bir faul yapıyorlar bilerek varacak adam arıyorsunuz haDostum 10 msjının 9 yattı gecmıs olsun falan
Yahu dostum saracak neden adam arıyalım sımdı bak msjlarına hepsi yattı gecmıs olsun falan filen yani tamam izlerken yatacagını bizde goruyoz burada ama bir ihtimal doner diye umut ediyozYav dostum maçta gidişat belli açtım izliyorum yani ne diyeyim 5 sn bir faul yapıyorlar bilerek varacak adam arıyorsunuz ha
Ne 18 faulu bro 20 faul bu perde oldu zaten18 faul olmuş maçta
Düzgün konus kardesım bos adam falan hayırdır biz sana boyle laf konusıyozmuAlla alla ne dim yani imkansiz maça benim dememlemi oluyor harbi boş adam ya
Betco ibnelik yapmasa 37.5 alttan geliyordu diğer macKusura bakmayın destek için teşekkür ederim alt pismanliktir
Bende istiyorum adamın kaybetmemesini ben niye isteyeyim bazen harbi boş yapıyorsunuz benim dememle olmuyor bilader burası Afrika değil böyle totemlerr inanmaYahu dostum saracak neden adam arıyalım sımdı bak msjlarına hepsi yattı gecmıs olsun falan filen yani tamam izlerken yatacagını bizde goruyoz burada ama bir ihtimal doner diye umut ediyoz