- 86,934
- 47,268
- 113
O evin ben aw ya sanki âdam 2de 0 atsa ne olcak 10 snde 6.0 seriyi nasil yapcanİyide kupon 148.5
O evin ben aw ya sanki âdam 2de 0 atsa ne olcak 10 snde 6.0 seriyi nasil yapcanİyide kupon 148.5
Ilk macta barem ucmus
Bı kuponda 150.5 alt ama ondada coritihians 146.5 alt var o ucmusO evin ben aw ya sanki âdam 2de 0 atsa ne olcak 10 snde 6.0 seriyi nasil yapcan
Brezilyaya hic alt oynamiyorum ben.neyse saglik olsun kardesBı kuponda 150.5 alt ama ondada coritihians 146.5 alt var o ucmus
Cori patlarmıs bunu daValla ilk per 140 a düşmüştü bende bunu almistimEkli dosyayı görüntüle 261217
3.per paket etmis bunudaValla ilk per 140 a düşmüştü bende bunu almistimEkli dosyayı görüntüle 261217
Geçmiş olsun kral ben bu kumarı çözemedim hep kayıp hep kayıp ama insan vazgeçemiyorda bir site açsak varya kaybetmek imkansız şans işi çünküBı kuponda 150.5 alt ama ondada coritihians 146.5 alt var o ucmus
Geçen gün 30 bin eridi bana en çok koyan şuydu bir maç vardı onu bekliyordum yav tenis tamam mı ev alır kendi setinde her set 1.8 açtı ve ilk sayıyı alır 6 kez geldi 6 kez düşün onu beklesem 200 le çıkardım ulan yaAynen uçtular ya
Nasip bu işler olmayınca olmuyor haram bize gelmiyor @erhanbey22Geçen gün 30 bin eridi bana en çok koyan şuydu bir maç vardı onu bekliyordum yav tenis tamam mı ev alır kendi setinde her set 1.8 açtı ve ilk sayıyı alır 6 kez geldi 6 kez düşün onu beklesem 200 le çıkardım ulan ya
Ya varya öyle çünkü dedim ya uyumadım o gece sinirden ya ayda bir gelir öyle maç para da vardı hep geldi be ama aynen biz de gezmez o şansNasip bu işler olmayınca olmuyor haram bize gelmiyor @erhanbey22
kazanamazsın oyle kardesım salla yuksek orana gelırse oyle gelsın 3 4 tane mac tutmuyo bı kupondaNasip bu işler olmayınca olmuyor haram bize gelmiyor @erhanbey22
Aynen artık 2 maçtan fazla oynamam bı dolanıp geleyim ben 🤣🤣kazanamazsın oyle kardesım salla yuksek orana gelırse oyle gelsın 3 4 tane mac tutmuyo bı kuponda
Ben geçen senin taktik denedim o zamanda tutmuyor çok yapsan tutuyor anlamadım bir şeykazanamazsın oyle kardesım salla yuksek orana gelırse oyle gelsın 3 4 tane mac tutmuyo bı kuponda
Olmamis bro.3.per o kadar fazla cikmasa iyiymis@Hayatindibi coriye bak olurmu bı mucize