- 54
- 18
- 8
Bende 30 tl spor bonusunu çevirdim 100 yatırdım ana param 439 oldu bonusla beraber 539 tl çekim talebi verdim. Bakalım bekliyoruz.
10 dk da ödemem yapıldı.Bende 30 tl spor bonusunu çevirdim 100 yatırdım ana param 439 oldu bonusla beraber 539 tl çekim talebi verdim. Bakalım bekliyoruz.
Kontrol edebilmem açısından kullanıcı adınızı iletirseniz hemen yardımcı olacağımbana eklemediler , '' Daha önce bonustan yararlanıldı. '' diyorlar
bu 2. yalancı oldu , bundan sonra yeni sponsorlara üye olmuyorum , adım bonus avcısına çıkacak
bakiye 100 tl olunca hangi yöntem ile yatırım yapmamız lazım ve çekim hangi yöntemle oluyor bilgilendirebilir misiniz @Ajaxbet DestekHerhangi bir sıkıntı söz konusu olamaz arkadaşlar, kurallar belirtildiği gibidir.
Oyunlarınız da bol şanslar dileriz.
demir55Kontrol edebilmem açısından kullanıcı adınızı iletirseniz hemen yardımcı olacağım
Sistemde aktif olan tüm yatırım yöntemleri ile yatırım yapabilirsiniz ve çekim için ise 7/24 Banka- Papara gibi yöntemleri kullanabilirsiniz.bakiye 100 tl olunca hangi yöntem ile yatırım yapmamız lazım ve çekim hangi yöntemle oluyor bilgilendirebilir misiniz @Ajaxbet Destek
Bonusunuz hesabınıza aktarılmıştır, bol şanslar dilerizdemir55
payfix çekim yapılmıyor mu ?Sistemde aktif olan tüm yatırım yöntemleri ile yatırım yapabilirsiniz ve çekim için ise 7/24 Banka- Papara gibi yöntemleri kullanabilirsiniz.
tşk ederim, yalnız bu ''bonustan daha önce yararlanılmıştır ''konusunu açıklığa kavuşturursanız daha memnun olurum. bonus artık önemsiz , iptal edebilirsinizBonusunuz hesabınıza aktarılmıştır, bol şanslar dileriz