- 3,948
- 1,395
- 113
@Ajaxbet Destek ilgilrnirmisin canli yardimada baglanilmiyor bonusta yok
@Ajaxbet Destek??Verilen bonus la kupon yaptım ve tuttu şu an kupona erişemiyorum? 30 TL bakiye nereye gitti peki? Cevap ne cevapta yok?
Kullanici adi : TheRed21
@Ajaxbet Destek
Bonus kazancindan 100 tl uzeri silinmiyor o zaman.Ana para çevrimi tamamladıktan sonra 30 TL Deneme Bonusundan kazandığınız ve anapara çevrimi yaptığınız tüm tutarı çekebilirsiniz.
Tebrik ederiz, yeni oyunlarınızda bol şanslar dileriz.hemen geldi teşekkürler umarım site daha da gelişir
Sorununuz devam ediyor mu acaba, bir problem görememekteyiz şuan
Evet devam ediyor, aldığım kupon kupon geçmişinde görülmüyor.Sorununuz devam ediyor mu acaba, bir problem görememekteyiz şuan
site de daha acemilik var özellıkle yatırım konusunda ama cekimim 2 dk da geldi arkadaslar
Tebrik ederiz, yeni oyunlarınızda bol şanslar dilerizben aldım yatırımı yaptım çevridim çektim papara ile yalnız 30 dakika da geliyor para
Özel mesaj ile iletişime geçtim, dönüş yaparsanız çok sevinirim.Evet devam ediyor, aldığım kupon kupon geçmişinde görülmüyor.
Geçmişinizi kontrol edebilmem için bilgileri özelden iletebilir misiniz lütfen@Ajaxbet Destek canlı destekileri zorla mı çalıştırıyorsunuz ? Bunca yıllık kumarcıyım böyle garip destek görmedim. Deneme bonusunun eklenmesi için belirli bir süre var mı dedim sohbette kaba kelimeler kullanmayın yazıp kapattı.
Tebrik eder, yeni oyunlarınız da bol şanslar dilerizÇekim yaptım, 260 çektim 247 geldi payfixe, aşmışım ama haberim yok. Teşekkürler
Direk ss attım özeldenGeçmişinizi kontrol edebilmem için bilgileri özelden iletebilir misiniz lütfen