- 494
- 337
- 63
arkadaşlar limitini 3000 tlye düşürürken 2000 tlye düşürmüşüm yarın da planım vardı limit kullanamıyorum geri limit vermiyor bankayı arasam düzeltirler mi şu an cok fena deliricem
Kredi almak zor bu donemdearkadaşlar limitini 3000 tlye düşürürken 2000 tlye düşürmüşüm yarın da planım vardı limit kullanamıyorum geri limit vermiyor bankayı arasam düzeltirler mi şu an cok fena deliricem
dost benım 7000 TL limitim vardı orada. ben borç kapata kapata düşürüyordum da :d şu an fena dımdızlak kaldımKredi almak zor bu donemde
Bir ihtimal olabiliyor bana oldukredi notum yerlerde az önce akbanktan öylesine kredi kartı başvurayım dedim 2000 tllik axess gold çıktı şubeye gitsem limit yükseltebilirmiyim acaba
Vermezkredi notum yerlerde az önce akbanktan öylesine kredi kartı başvurayım dedim 2000 tllik axess gold çıktı şubeye gitsem limit yükseltebilirmiyim acaba
Hayır kanka imkansız. Ben düşürdüğüm limitleri asla aynı seviyeye çıkaramadım akabindearkadaşlar limitini 3000 tlye düşürürken 2000 tlye düşürmüşüm yarın da planım vardı limit kullanamıyorum geri limit vermiyor bankayı arasam düzeltirler mi şu an cok fena deliricem
iyi oldu param yoktu hem wings hem axess gold verdi ikiside 2 bin'er tlHayır kanka imkansız. Ben düşürdüğüm limitleri asla aynı seviyeye çıkaramadım akabinde
Düzeltmez dostum. Extra başvuru ister.arkadaşlar limitini 3000 tlye düşürürken 2000 tlye düşürmüşüm yarın da planım vardı limit kullanamıyorum geri limit vermiyor bankayı arasam düzeltirler mi şu an cok fena deliricem
Kredi notun kaç?kredi notum yerlerde az önce akbanktan öylesine kredi kartı başvurayım dedim 2000 tllik axess gold çıktı şubeye gitsem limit yükseltebilirmiyim acaba
Kartın gold wings özelliği var. Wings uçak için mil biriktiriyor. Bu nasil gold anasını satım 2000tl limit gram altın 2bin zateNotumu bilmiyorumda ben şeyi anlamadım 2 tane kredi kartı verdi birinden 300 tl nakit avans çektim ikisindende eksildi ben toplam 4 bin tllik kartım var zannettim ama ikiside aynı şeyemi bağlı 2 binmi yani
Ekli dosyayı görüntüle 454846
kartın limiti artarsa nakit avans limiti artar. kredi kartına bağlı sanal kart oluştur siteye yatırıp 1 tur döndür çek. tabi önemli olan döndürme kısmı döndüremezsen nur topu gibi bir kredi kartı borcun olurnakit avans limiti 300 tl diyor bunu arttırabiliyormuyuz
Hayır artiramazsjn şu andanakit avans limiti 300 tl diyor bunu arttırabiliyormuyuz
mobilden vermiyorsa şubeden bişey yapamazlar zaten. ödemelerin düzenliyse kabul ediyorlar limit arttırımlarını öbür türlü bitti gittiarkadaşlar limitini 3000 tlye düşürürken 2000 tlye düşürmüşüm yarın da planım vardı limit kullanamıyorum geri limit vermiyor bankayı arasam düzeltirler mi şu an cok fena deliricem
Bence orası Allahını emrikartın limiti artarsa nakit avans limiti artar. kredi kartına bağlı sanal kart oluştur siteye yatırıp 1 tur döndür çek. tabi önemli olan döndürme kısmı döndüremezsen nur topu gibi bir kredi kartı borcun olur
şuan akbank hesabım eski tel numara kayıtlı yarın şubeye gidip konuşayım belki orda bişeyler yaparlar eğer yapmazlarsa sanal kart oluşturup siteye yatırcam katlayıp çekip borcu ödücem limitim artar öyle dimikartın limiti artarsa nakit avans limiti artar. kredi kartına bağlı sanal kart oluştur siteye yatırıp 1 tur döndür çek. tabi önemli olan döndürme kısmı döndüremezsen nur topu gibi bir kredi kartı borcun olur
6 ay falan öyle kalıyorArkadaşlar ben bi şey sorayım kredi kartı için benden ilk başta bi mebla yatırmam istendi yatırdım sonra onaylandı bakiye bankanın verdiği parayı harcayabildim ama yatırdığım bakiye blokeli bakiye olarak gözüküyor bu hep böyle mi kalacak bilgisi olan var mı