- 210
- 74
- 28
Saol gardaş6 ay falan öyle kalıyor
Saol gardaş6 ay falan öyle kalıyor
odemelerın + kkb puanın yukseldıgı zaman bankan blokeyı kaldırıyo 6 1 yıl sure bılıyorArkadaşlar ben bi şey sorayım kredi kartı için benden ilk başta bi mebla yatırmam istendi yatırdım sonra onaylandı bakiye bankanın verdiği parayı harcayabildim ama yatırdığım bakiye blokeli bakiye olarak gözüküyor bu hep böyle mi kalacak bilgisi olan var mı
öğrenci stylesin kanka ondan yapıkrediden aynısı olduNotumu bilmiyorumda ben şeyi anlamadım 2 tane kredi kartı verdi birinden 300 tl nakit avans çektim ikisindende eksildi ben toplam 4 bin tllik kartım var zannettim ama ikiside aynı şeyemi bağlı 2 binmi yani
Ekli dosyayı görüntüle 454846
en altı okursan onay vermemiş banka olumsuz dıyo öle göründüğüne bakmaKonuyu hortlatıcam ama bir sorum olacak ihtiyaç kredisine başvurdum 100 bin tl reddedildi 40 bin tl onaylanan tutar gözüküyor tekrar 40 bin başvurduğumda yine red veriyor ama başvurularımda onaylanan tutar 40 bin gözüküp duruyor anlayan var mı?
Biliyorum red verdiğini onaylanan tutar 40 yazıyor ondan sordum vermez diyorsun yani 😂en altı okursan onay vermemiş banka olumsuz dıyo öle göründüğüne bakma
işleminKonuyu hortlatıcam ama bir sorum olacak ihtiyaç kredisine başvurdum 100 bin tl reddedildi 40 bin tl onaylanan tutar gözüküyor tekrar 40 bin başvurduğumda yine red veriyor ama başvurularımda onaylanan tutar 40 bin gözüküp duruyor anlayan var mı?
bende bı ara basvurdum beklemede görünüyomus gibi duruyo ama onaylanmadı o işlemen altı okursan onay vermemiş banka olumsuz dıyo öle göründüğüne bakma
vermez demiyorumda bana vermedıBiliyorum red verdiğini onaylanan tutar 40 yazıyor ondan sordum vermez diyorsun yani 😂
Tamamdır sağolasınişlemin
bende bı ara basvurdum beklemede görünüyomus gibi duruyo ama onaylanmadı o işlemEkli dosyayı görüntüle 484719
Arttırırsınnakit avans limiti 300 tl diyor bunu arttırabiliyormuyuz
Çevrim şartsız istiyosunkesin kredi veren uygulamalar varmı beyler enpara falan sorgu sualsiz verebilcek acil lazım
Dikkatli bakarsan 40K %10 discount kardo 👊🏼😂Biliyorum red verdiğini onaylanan tutar 40 yazıyor ondan sordum vermez diyorsun yani 😂