- 71,312
- 43,851
- 113
Benim ilk kez başıma geliyorHer hatada konu açsak forum tarlabasina döner
Benim ilk kez başıma geliyorHer hatada konu açsak forum tarlabasina döner
Tüh ula benim 2 bin para girişini gördüler kesinhackerlar akbankkkı ele geçirmeye çalısıypr
Yok aga asla elime her geçen parayı direkt yatırıyorum son günlerde gtü çok sağlam topladım Allah korusunAman kral bu işaret baş biseye diyenler çıkar dursun kenarda düzelince yatır uyma şeytana😁
İyi aman kral topladiysan ne mutluYok aga asla elime her geçen parayı direkt yatırıyorum son günlerde gtü çok sağlam topladım Allah korusun
Şükürler olsun Dede sağolsun beni çukurlardan çekti ilk kez işe yaradıİyi aman kral topladiysan ne mutlu
Şükürler olsun Dede sağolsun beni çukurlardan çekti ilk kez işe yaradı
İyi iyi valla sevindim kral Allah bozmasın🙏Şükürler olsun Dede sağolsun beni çukurlardan çekti ilk kez işe yaradı
Hahahhaha ben de call centerım ama başka bir bankaMüşteri temsilcisi çıktı bak 🤣
Sadece akbank değil bütün bankalarda gece saatlerinde milyonlarca kredi çekilip hesaplar boşaltılmış kredi notu iyi olanlar alinabilecek önlemleri alsin benceTwitterda takip ederseniz son 1 ay içinde çok insanın banka hesaplarından izinsiz kredi çekilip başka hesaplara atılmış çok konuşuldu bu tahminimce büyük bir güvenlik güncellemesi yapılıyor
Hangi banka dostHahahhaha ben de call centerım ama başka bir banka
Genellikle akbankSadece akbank değil bütün bankalarda gece saatlerinde milyonlarca kredi çekilip hesaplar boşaltılmış kredi notu iyi olanlar alinabilecek önlemleri alsin bence
Evet kardeşim sorunsuz açılıyor