- 9,842
- 4,302
- 113
3-4 kişiyix takip eden herkes yararlanacak kesene bereket olsun dostum
Senin ödülünün yarisi benim3-4 kişiyix takip eden herkes yararlanacak kesene bereket olsun dostum
Herkes kazandı son dk la forumdaAtacak dedik atti. Kendim oynayinca bu sans olmuyor yav
He gordum diger dostta macara kalmisti.Herkes kazandı son dk la forumda
almanya kazanınca herkes kaybedicekmisHerkes kazandı son dk la forumda
Aga para basacak akşamdı bu akşam para yoktu yeminle üç maç para bastırırdi beHe gordum diger dostta macara kalmisti.
Valla kanka bende olsa turkiye kazanir alacaktim. Iyiki yokmus 😆😆Aga para basacak akşamdı bu akşam para yoktu yeminle üç maç para bastırırdi be
✅ 👏 👏Arkadaşlar konuyu baştan beri takip eden 3-4 kişi var zaten ulaşıcam çekim gelince @Daimon burqsı yeşil
forum kocakarı dolu sal gitsin onlarıBurdan bana iftira atan adamlara gelsin birkaç arkadaş var kendilerini biliyor rolde kazanıp atmıyormuşum hermeyse yazdım 4 kişiye elinize sağlık beyler
Cok umursamayacn dost. Gecen malin biri sen dp yazmissin para istemek icin diye bi konuda iftira atti bana. Dedim ss at mal gibi kaldi. Ertrsi gun site parasina çöktü. O yuzden cok takmayacan belasını buluyorlarBurdan bana iftira atan adamlara gelsin birkaç arkadaş var kendilerini biliyor rolde kazanıp atmıyormuşum hermeyse yazdım 4 kişiye elinize sağlık beyler
Yok adımızı karalıyorlar dost başkasının gözünde kötü olıyoeuz işte neyse muhabbet uzamasın herkese iyi gecelerCok umursamayacn dos. Gecen malin biri sen dr yazmissin diye bi konuda iftira atti bana. Dedim ss at mal gibi kaldi. Ertrsi gun site parasina çöktü. O yuzden cok takmayacan belasını buluyorlar