- 3,812
- 1,222
- 113
Ve gol geçerli
Oranı deli gibidirilk yarı kg var alsak girona'ya daha güzel olurmuş he mis gibi oran olrmuş
iyi bari ben eve geçince takiplerim buradan zor olurdu şimdi beklemedeyiz dostoyevskiDostlar diğer maçlar 10 da başlıyor kasayı bitirmeyelim
O zaman saat 10 da buluşalımDostlar diğer maçlar 10 da başlıyor kasayı bitirmeyelim
22 da görüşürüz reisDostlar diğer maçlar 10 da başlıyor kasayı bitirmeyelim
BeklerizDostlar diğer maçlar 10 da başlıyor kasayı bitirmeyelim
Sen işine bak ödeme yaptım çoğu kişiye ödeme yaptıklarım kendini belirtirse sevinirimÇok takiplemeyin. Geçen de roll açtı ulaşırım dedi kimseye ulaştığı yok. Dümenci. Milleti kandırıyor anca 🤙🏽
Ben geçen takip ettim bana 350 TL gönderdi bilip bilmeden konuşma dostumÇok takiplemeyin. Geçen de roll açtı ulaşırım dedi kimseye ulaştığı yok. Dümenci. Milleti kandırıyor anca 🤙🏽
Sen öyle biliyon ben de böyle biliyorum dostum 🤙🏽Ben geçen takip ettim bana 350 TL gönderdi bilip bilmeden konuşma dostum
Sen işine bak ödeme yaptım çoğu kişiye ödeme yaptıklarım kendini belirtirse sevinirim
Baba hikaye uyduruyor iste. Kendi kankalarina mi ulaştı napti anlamadım. Dmye bile dönüş yapmadi.Kime ulaştım dostum ekran resmi atabilirmisin ?