Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akcakocalı | Kasa 3 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
3,507
113
Çok takiplemeyin. Geçen de roll açtı ulaşırım dedi kimseye ulaştığı yok. Dümenci. Milleti kandırıyor anca 🤙🏽
Neden iftira atma gereği duydun bir rollingi zaten en az 10-15 kişi takıp ediyor illaki ulaşılamayan kişiler olacak sana ulaşılmadı diye de rolling takip etmeyin kimseye ulaşmıyor demek hiç hos değil

Gannicus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,118
1,366
113
Neden iftira atma gereği duydun bir rollingi zaten en az 10-15 kişi takıp ediyor illaki ulaşılamayan kişiler olacak sana ulaşılmadı diye de rolling takip etmeyin kimseye ulaşmıyor demek hiç hos değil
Bilip bilmeden konusmazsan sevinirim.

Konuyu 4 kişi takip etti. Son 5 dk 5 kişi geldi. Baştan beri takip eden 4 kişiye de ulaşmadı. Bu kadar basit niye iftira atayım tanımadığım adama. Ben gördüğümü söylüyorum

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,957
3,830
113
Girona Maçı mantıklı reis hızlı maç oluyor

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
3,507
113
Bilip bilmeden konusmazsan sevinirim.

Konuyu 4 kişi takip etti. Son 5 dk 5 kişi geldi. Baştan beri takip eden 4 kişiye de ulaşmadı. Bu kadar basit niye iftira atayım tanımadığım adama. Ben gördüğümü söylüyorum
Kaç kişiye ulaşacağım dedi konu da ?

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
3,507
113
Bir kaç kişi dedi zaten 4 kişi takipledi. O 4 kişiye de ulaşmadı. Sence normal mi? Ben parasında değilim. Söylesin eyvallah orda sessiz sedasız iş cevirmek ayıp etti. Yoksa banane. Yoksayarım gecerim✋🏾
Birine ulaşmış işte belki başkalarını da ulaşmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...