- 3,812
- 1,222
- 113
Kupon gelşnce 1 er gole daha girsen geliomuştuİlk yarı başka gol çıkmazsa 4.5 üst feyenord deneyebilirim
Mantıklı reisİlk yarı başka gol çıkmazsa 4.5 üst feyenord deneyebilirim
Neden iftira atma gereği duydun bir rollingi zaten en az 10-15 kişi takıp ediyor illaki ulaşılamayan kişiler olacak sana ulaşılmadı diye de rolling takip etmeyin kimseye ulaşmıyor demek hiç hos değilÇok takiplemeyin. Geçen de roll açtı ulaşırım dedi kimseye ulaştığı yok. Dümenci. Milleti kandırıyor anca 🤙🏽
Bilip bilmeden konusmazsan sevinirim.Neden iftira atma gereği duydun bir rollingi zaten en az 10-15 kişi takıp ediyor illaki ulaşılamayan kişiler olacak sana ulaşılmadı diye de rolling takip etmeyin kimseye ulaşmıyor demek hiç hos değil
Dürüstlük abidesi dost son noktayı koydu 😁😁Neden iftira atma gereği duydun bir rollingi zaten en az 10-15 kişi takıp ediyor illaki ulaşılamayan kişiler olacak sana ulaşılmadı diye de rolling takip etmeyin kimseye ulaşmıyor demek hiç hos değil
Yığılcalı 2 mac versene 10 maclarina denerimDostlar diğer maçlar 10 da başlıyor kasayı bitirmeyelim
Kaç kişiye ulaşacağım dedi konu da ?Bilip bilmeden konusmazsan sevinirim.
Konuyu 4 kişi takip etti. Son 5 dk 5 kişi geldi. Baştan beri takip eden 4 kişiye de ulaşmadı. Bu kadar basit niye iftira atayım tanımadığım adama. Ben gördüğümü söylüyorum
Vereyim dostYığılcalı 2 mac versene 10 maclarina denerim
Bir kaç kişi dedi zaten 4 kişi takipledi. O 4 kişiye de ulaşmadı. Sence normal mi? Ben parasında değilim. Söylesin eyvallah orda sessiz sedasız iş cevirmek ayıp etti. Yoksa banane. Yoksayarım gecerim✋🏾Kaç kişiye ulaşacağım dedi konu da ?
Ver kaynaşlılı dost gider bercestede ezeriz tutarsaVereyim dost
Birine ulaşmış işte belki başkalarını da ulaşmıştırBir kaç kişi dedi zaten 4 kişi takipledi. O 4 kişiye de ulaşmadı. Sence normal mi? Ben parasında değilim. Söylesin eyvallah orda sessiz sedasız iş cevirmek ayıp etti. Yoksa banane. Yoksayarım gecerim✋🏾
yoldayım 10 maçlarına takibe devam edicem bol şans dostFeyenord 4.5 üst
Shakhtar 0.5 alt fazla girmedim takiplik
Bol şans kankaFeyenord 4.5 üst
Shakhtar 0.5 alt fazla girmedim takiplik