- 1,042
- 169
- 63
Ben aldım arasınlar aç hemde bilgi veriyolarArama yapılıyor ondan sonra tanimlaniyormus
Kesinlikleee kimse yatım yapmasınBeyler piyasadaki en ückagitci sitelerden biridir deneme bonusunu alın yatırım yapmayın bu köpeklere keyiflerine göre ödeme yapıyorlar çünkü ben 200 tlyi 48 saat sonra aldim bunlardan oda foruma şikayet actim arkadaslar baski yapti oyle odedi cakallar.
Almayın beyler , bana da evlenme teklifi yaptı.Tek taş , iki şahit , pasaport kap gel iste beni dedi !! Hâlâ etkisindeyim...Almayın telefondaki kadın tam bı salak boş muhabbet yapıyor zor kurtuldum
Kankak sesi çok tatlıAlmayın beyler , bana da evlenme teklifi yaptı.Tek taş , iki şahit , pasaport kap gel iste beni dedi !! Hâlâ etkisindeyim...
100 kat cevrim yuhhh.35e cok diyoduk 100 kat dedi.oha mg ohaaa
İyi kurtarmissiniz.bula bula bunlarimi buldunuz 2500 aticak sizde alemsiniz.2bin yatırıp 12500 yaptık parayı almak için çok uğraştık vermiyolardı jeton sponsorlarıydı jeton hakkında şikayetler açınca mecbur ödediler
CiddimisinAlmayın beyler , bana da evlenme teklifi yaptı.Tek taş , iki şahit , pasaport kap gel iste beni dedi !! Hâlâ etkisindeyim...