- 1,030
- 617
- 113
BozmaNe diyorsunuz arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 356130
Bozma diyorsunuz yani ABD nın rakibi çok zayıf ama bazen de girmeyince girmiyor 45 dk da iki gol atması lazım ABD nin
İhtiyacın varsa hiç düşünmeden boz dostum miktar iyi.Bozma diyorsunuz yani ABD nın rakibi çok zayıf ama bazen de girmeyince girmiyor 45 dk da iki gol atması lazım ABD nin
Ne diyorsunuz arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 356130
ilk 15 dakka gol olunc bozNe diyorsunuz arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 356130
Yüksek oran seviyosun ben de alt oynuyorum genelde özellikle fark olan maçlarda cok cazip geliyoDün gece ki 30 freebetle gelen çok iyidi ya 😁Ekli dosyayı görüntüle 356133
Bozdurup tekrar tüm bakiye ile ilk yarı ABD 1.5 üst mü al diyorsun daha fazla mı kazanç olurAma abd erken bi gol bulursa 10. Dakkaya kadar felan bozdur cok daha iyi olucaktır
Yok yok oyle bişey demiyorum daha fazla kazanc ta olmaz zaten mevcut kupon devam ederken abd ilk 10 dakka golü bulursa bozdurma miktarı 4500 lere felan cıkar diyorumBozdurup tekrar tüm bakiye ile ilk yarı ABD 1.5 üst mü al diyorsun daha fazla mı kazanç olur
Hee öyle diyosun 10 dk da golü görürsem bozamam kendimi biliyorum 😁😁Yok yok oyle bişey demiyorum daha fazla kazanc ta olmaz zaten mevcut kupon devam ederken abd ilk 10 dakka golü bulursa bozdurma miktarı 4500 lere felan cıkar diyorum
ilk on dakka gol.olursa zaten tutarYok yok oyle bişey demiyorum daha fazla kazanc ta olmaz zaten mevcut kupon devam ederken abd ilk 10 dakka golü bulursa bozdurma miktarı 4500 lere felan cıkar diyorum
Kenarda baska paran varsa riske deger bi maç bence duruma göre yine bozdurma secenegin her zaman var zatenHee öyle diyosun 10 dk da golü görürsem bozamam kendimi biliyorum 😁😁
bozma tutar o ilk yari 3 gol.olurNe diyorsunuz arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 356130
Güveniyorsun abd ye yani bende öyle olur diye düşünüyorum ama işte bakalımbozma tutar o ilk yari 3 gol.olur
korkanin cocugu olmazGüveniyorsun abd ye yani bende öyle olur diye düşünüyorum ama işte bakalım