- 1,030
- 617
- 113
Evet oylar eşit şuan yokmu arttıran?1 boz diyen 1 bozma diyen 1 de kararsız var hadi bakalım napıcan şimdi
Evet oylar eşit şuan yokmu arttıran?1 boz diyen 1 bozma diyen 1 de kararsız var hadi bakalım napıcan şimdi
ben bise istemiyom yanlis anlama o kupon. tutar ne bozucan tane gol olur o macta rahat olEvet oylar eşit şuan yokmu arttıran?
20 dakkada 2 gol olur rahat olNe diyorsunuz arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 356130
İyide dost 11 in büyük çoğunluğu mls de oynuyor fena lig değil yaniEv kötüde abd de öyle ahım şahım kimse yok as kadro dan kimse yok daha doğrusu
Aynı analizi yaptım maça oynarkenŞöyle bir analiz yaptıgımızda grupta 3. Abd ilk macında 1 1 berabere kalmıs jamaikayla. Dep trinidad tobaco gibi bi takımdan 3 yemiş. Abd nin son macı trinidad tobacoyla. Yani jamaikanın olası trinidad galibiyeti grubu cok karıstırır. O yüzden ben abd nin işi bastan sıkı tutup ilk yarı sonuca gidecegini düşünüyorum ve bozma diyprum
Sen bilirsinİyide dost 11 in büyük çoğunluğu mls de oynuyor fena lig değil yani
Abd nin oranı düşüyor demek ki 🤔Miktarı arttırmışlar bu bir mesaj olabilir mi 😁Ekli dosyayı görüntüle 356141
Evet düşmüşAbd nin oranı düşüyor demek ki 🤔
Aslında gerek yokHeyecana gerek var mı