- 87,847
- 47,742
- 113
Sure ve skorda bi yanlislik var sandim ama yokmus dogruymus.son per 28 sayi cikmis mines sadece 9 sayi atmis
GeldiBol şans dost ne oldu bu geldimi
Favori Lakers dı ve sahasında maç o yüzden o oranLakers 7 fark geride son periyot oynanacak maçı kazanma oranı 1.87 şaka gibi minimum 2.50 falan olması gerekirdi
Kupon için Edwards la ilgili bir yorum yapmıştım aynen dediğim gibi olduEdwards 11/1 bu kdr kotu gormemsdim hic onu utanc verici
Tebrikler dost daim olsun
Biliyorum onu dost ben 4.90 orandan az miktar oynadım son per izledim son 6dk sayı atmadı MinnesotaFavori Lakers dı ve sahasında maç o yüzden o oran
Aynen bende izledim maçı özellikle son periyot şaka gibiydiBiliyorum onu dost ben 4.90 orandan az miktar oynadım son per izledim son 6dk sayı atmadı Minnesota
Davis o hatayı yapmasa maç uzamazdı bile tam bir inek 😄Son per LeBron 2 atakta sıçtı az kalsın kayıp ediyorlardı maçı
Evet ya Lakers çok garip şeyler yaptı anlatılmaz izlenmesi lazımdı resmen iki taraf da bir ara hediye etmeye çalıştı maçıSon per LeBron 2 atakta sıçtı az kalsın kayıp ediyorlardı maçı
En sevmediğim oyuncudur kendisi nba daDavis o hatayı yapmasa maç uzamazdı bile tam bir inek 😄
Kısır olmasına rağmen güzel maçtıEvet ya Lakers çok garip şeyler yaptı anlatılmaz izlenmesi lazımdı resmen iki taraf da bir ara hediye etmeye çalıştı maçı
Kesinlikle zevkliydiKısır olmasına rağmen güzel maçtı