Peki neden Cesar Alparslan değilde niye cesar5 yıl sonra dilekçe vermen gerekiyor
Peki neden Cesar Alparslan değilde niye cesar5 yıl sonra dilekçe vermen gerekiyor
Cesar hakkı cesaraPeki neden Cesar Alparslan değilde niye cesar
.Ev sahibi ile sorun yaşayan varmı kirada
O böreği alıcan kanka 😎Belediyenin önünde bekliyorum Gökhan kaçarın yok
Dost 100 lazım vurgunda görmüştüm seniBelediyenin önünde bekliyorum Gökhan kaçarın yok
Sıfırım üstadDost 100 lazım vurgunda görmüştüm seni
Yumurtadan tavuk değil civciv çıkar zatentavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan. yada bi kilo demir mi daha ağır yoksa bi kilo pamuk mu
Nasıl akSıfırım üstad
Olmuyor genelde de amaE devlette adres değişikliğinden anlayan varmı dostlar
Olmuyor genelde de ama
Baktım yapamadım dostOluyor kankaa youtube araştırın
Ben daha önce oradan yapmiştim 2 dakikada ama hatırlamıyorum inanki çok basitBaktım yapamadım dost
e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapıldıktan sonra hizmet kullanılarak “yerleşim yeri adresi ve/veya diğer adres bildirimi” seçilebilmektedir. Geçerli e - imza, mobil imza veya SMS ile doğrulama yollarından biri kullanılarak işlem gerçekleştirilebilmektedir.Baktım yapamadım dost
e-Devlet hesap bilgilerinizle giriş yapın. e-Devlet 'İkamet Belgesi Sorgulama' sayfasını açın. İlgili sayfaya link üzerinden veya e-Devlet sitesinde, ana sayfadaki arama çubuğuna 'İkamet Belgesi' veya 'Yerleşim Yeri Belgesi' yazarak ulaşabilirsiniz. Talimatları okuyup onayladığınızdan emin olun.Jun 10, 2022Baktım yapamadım dost