Allah yardımcın olsun dostBeyler yakın zamanda evlenmeye niyetlendik nasıl oldu nasıl olacak hiç bir fikrim yok bütçe olarak max 2k gerisi beni çok zorlar evlilik teklifi yapabileceğim konsept var mı habersiz şaşıracak şekilde
😅😅😅 amin amin başlıyoruz bakalım yüzük te var aklımda teklif yok al tak diyorum yok teklif etmeden imkansız diyor anlamak çok zorAllah yardımcın olsun dost
Dost sadelik iyidir Güzel bir mekanda güzel bir yemek eşliğinde yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Şu an herkes havai fişek ve arkadaş ortamının olduğu konsepti tercih ediyor ama sadelik daima iyidir Kalbe hitap edecek güzel bir konuşma hazırlarsan daha iyisi olmaz😅😅😅 amin amin başlıyoruz bakalım yüzük te var aklımda teklif yok al tak diyorum yok teklif etmeden imkansız diyor anlamak çok zor
Kazı kazancı yanlislikla başka verip ondan da büyük ödül çıkarsa kim kimi terkeder 🤣 🤣Bir kazi kazan bastir onda benimle evlenir misin yazsin sonra Git bir kazi kazanciyla anlas önünden geçerken kazıyın
Allah tamamına erdirsin , yürekten samimi sözler söylersen bence en güzel teklif o olur. Çok fazla gösterişe gerek yok bence ama genede sen bilirsin.Beyler yakın zamanda evlenmeye niyetlendik nasıl oldu nasıl olacak hiç bir fikrim yok bütçe olarak max 2k gerisi beni çok zorlar evlilik teklifi yapabileceğim konsept var mı habersiz şaşıracak şekilde
Hayirlisi olsun kardesim.. ALLAH tamamina erdirsin..Beyler yakın zamanda evlenmeye niyetlendik nasıl oldu nasıl olacak hiç bir fikrim yok bütçe olarak max 2k gerisi beni çok zorlar evlilik teklifi yapabileceğim konsept var mı habersiz şaşıracak şekilde
Yalı birazcık tuzlu 😅Hayirlisi olsun kardesim.. ALLAH tamamina erdirsin..
Yali restoranta getir ordan garson felan ayarlarsin..
Bende dedeyi seviyorum ne yapayım huzurevi ne mi gotureyım kızı 😅 yaratıcı bir şey lazım yaAtları çok seven bi arkadaşım vardı veliefendide teklif etmişti dost
4 tane Şeker al öyle teklif et .. 4 şeker bari orada bir işe yarasinBeyler yakın zamanda evlenmeye niyetlendik nasıl oldu nasıl olacak hiç bir fikrim yok bütçe olarak max 2k gerisi beni çok zorlar evlilik teklifi yapabileceğim konsept var mı habersiz şaşıracak şekilde