Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Aktas25 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,628
48,134
113
Dost sana yaptırayım dedim aktf değilsindir diye başka arkadaş yaptirdim
Ben 7/24 aktifim ayıp etmişsin 😁 ama sunuda sana tavsiye olarak vereyim kardeş.bu şekilde etkinlik açarken forumda etkinlik açan arkadaşlardan seçersen onlarda yeri geldiginde seni seçer.sadece etkilige katılan adamlara yaptirirsan çok beklersin geri dönüş.o tayfa sadece alır kimseye kuruş vermez ve belkide senden benden çok kazaniyordun arka planda.

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,862
1,658
113
Ben 7/24 aktifim ayıp etmişsin 😁 ama sunuda sana tavsiye olarak vereyim kardeş.bu şekilde etkinlik açarken forumda etkinlik açan arkadaşlardan seçersen onlarda yeri geldiginde seni seçer.sadece etkilige katılan adamlara yaptirirsan çok beklersin geri dönüş.o tayfa sadece alır kimseye kuruş vermez ve belkide senden benden çok kazaniyordun arka planda.
Beni tarif ediyor aslan dost ✋🏾😍

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,118
1,201
113
Dost muro ve sualalvarez secrim ins dediğin gbi kisilerdir

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,628
48,134
113
Dost zatwn azda olsa forumda tanıdığım için ikisini seçtim güvenilir diye
Valla bnde geçen biraz para vardı 15 20 kişiye roll yaptırdım biri hedefe ulaştı aldı parayı kaçtı oroooss evladı umarım tlfnu kirislir şerefsizin 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...