- 2,101
- 326
- 83
Bol sans herkese talibim role bu arada2 kişiye roll yaptircam 500 tl hedef 3 adım kazanç olursa bana 1500 roll yapan 1000 takip eden 3 kişi 200 şeklinde olacak arkadaşlar
Bol sans herkese talibim role bu arada2 kişiye roll yaptircam 500 tl hedef 3 adım kazanç olursa bana 1500 roll yapan 1000 takip eden 3 kişi 200 şeklinde olacak arkadaşlar
İste oBol sans herkese talibim role bu arada
Takip etmeyi daha çok severim ama bi sorumluluk alayım dedimİste o
Tamamdır kral@Saulalvarez @Muroo1988 dostlar özelden payfox sallayın
Helal be rol izleyelim bari@Saulalvarez @Muroo1988 dostlar özelden payfox sallayın
Bolşanslar2 kişiye roll yaptircam 500 tl hedef 3 adım kazanç olursa bana 1500 roll yapan 1000 takip eden 3 kişi 200 şeklinde olacak arkadaşlar
Bol sans kardes.boyle etkinlikler yapmanız güzel renklensin gecelerimiz2 kişiye roll yaptircam 500 tl hedef 3 adım kazanç olursa bana 1500 roll yapan 1000 takip eden 3 kişi 200 şeklinde olacak arkadaşlar
Dost sana yaptırayım dedim aktf değilsindir diye başka arkadaş yaptirdimBol sans kardes.boyle etkinlikler yapmanız güzel renklensin gecelerimiz
Ben 7/24 aktifim ayıp etmişsin 😁 ama sunuda sana tavsiye olarak vereyim kardeş.bu şekilde etkinlik açarken forumda etkinlik açan arkadaşlardan seçersen onlarda yeri geldiginde seni seçer.sadece etkilige katılan adamlara yaptirirsan çok beklersin geri dönüş.o tayfa sadece alır kimseye kuruş vermez ve belkide senden benden çok kazaniyordun arka planda.Dost sana yaptırayım dedim aktf değilsindir diye başka arkadaş yaptirdim
Beni tarif ediyor aslan dost ✋🏾😍Ben 7/24 aktifim ayıp etmişsin 😁 ama sunuda sana tavsiye olarak vereyim kardeş.bu şekilde etkinlik açarken forumda etkinlik açan arkadaşlardan seçersen onlarda yeri geldiginde seni seçer.sadece etkilige katılan adamlara yaptirirsan çok beklersin geri dönüş.o tayfa sadece alır kimseye kuruş vermez ve belkide senden benden çok kazaniyordun arka planda.
Dost muro ve sualalvarez secrim ins dediğin gbi kisilerdirBen 7/24 aktifim ayıp etmişsin 😁 ama sunuda sana tavsiye olarak vereyim kardeş.bu şekilde etkinlik açarken forumda etkinlik açan arkadaşlardan seçersen onlarda yeri geldiginde seni seçer.sadece etkilige katılan adamlara yaptirirsan çok beklersin geri dönüş.o tayfa sadece alır kimseye kuruş vermez ve belkide senden benden çok kazaniyordun arka planda.
İkiside saglamdır dostDost muro ve sualalvarez secrim ins dediğin gbi kisilerdir
Dost zatwn azda olsa forumda tanıdığım için ikisini seçtim güvenilir diyeİkiside saglamdır dost
En iyisi dostDost zatwn azda olsa forumda tanıdığım için ikisini seçtim güvenilir diye
Valla bnde geçen biraz para vardı 15 20 kişiye roll yaptırdım biri hedefe ulaştı aldı parayı kaçtı oroooss evladı umarım tlfnu kirislir şerefsizin 😁Dost zatwn azda olsa forumda tanıdığım için ikisini seçtim güvenilir diye
Kim dost soyle bizde ayni tolgaya dusmeyelinValla bnde geçen biraz para vardı 15 20 kişiye roll yaptırdım biri hedefe ulaştı aldı parayı kaçtı oroooss evladı umarım tlfnu kirislir şerefsizin 😁
Ben hiç farketmedim dost. Öyle kansız sanada mi denk geldiValla bnde geçen biraz para vardı 15 20 kişiye roll yaptırdım biri hedefe ulaştı aldı parayı kaçtı oroooss evladı umarım tlfnu kirislir şerefsizin 😁
Adam yokki ortada 😁 öğünden beri hiç girmedi foruma @İlker44 bu sahsiyetsizKim dost soyle bizde ayni tolgaya dusmeyelin