- 37
- 15
- 8
ÖLÜM DAHA LİG IZUN GS DE FB DE DAHA PUANLAR KAYBETCEKDalgamı geçerim ben umrumda bile değil sezon başından beri uçup kaçıyorlardı ne oldu fısss Fred yokken gördük.
ÖLÜM DAHA LİG IZUN GS DE FB DE DAHA PUANLAR KAYBETCEKDalgamı geçerim ben umrumda bile değil sezon başından beri uçup kaçıyorlardı ne oldu fısss Fred yokken gördük.
Ben en az on kere yazmışımdır zaten bunu. Fred in yedeği yok takımda. Krunic-İsmail orta sahası ile ne yapacaklar. Crespoyu da gönderdiler Zajc aylardır yok. Fb daha çok puan kaybeder. İsmaili kovarlar 1-2 hafta sonrafredin eksikliği çok belli orta saha alınması gerekiyordu böyle macların gelicege belliydi
zajc olsada yok bu sene, ismail kartalıda kovmazlar ali koç direk istifa eder artık bu senede şampiyonluk elden giderseBen en az on kere yazmışımdır zaten bunu. Fred in yedeği yok takımda. Krunic-İsmail orta sahası ile ne yapacaklar. Crespoyu da gönderdiler Zajc aylardır yok. Fb daha çok puan kaybeder. İsmaili kovarlar 1-2 hafta sonra
Gün gelir devran döner dostum merak etme zamanı gelince bizde dalgamızı gecerizDalgamı geçerim ben umrumda bile değil sezon başından beri uçup kaçıyorlardı ne oldu fısss Fred yokken gördük.
Günah keçisi lazım ismail topun ağzında. Fb li taraftarlar bu kadroyu nasıl oynatamaz diye şuan ismail kartala sövüyorlar twitterde Ali Koç da suçlu orta saha almadı elindekileri de gönderdi.zajc olsada yok bu sene, ismail kartalıda kovmazlar ali koç direk istifa eder artık bu senede şampiyonluk elden giderse
jesusa bu takım verilcekti emin ol puan farkıyla liderdik
Bu işlerin tadı tuzu bu zaten broGün gelir devran döner dostum merak etme zamanı gelince bizde dalgamızı geceriz
kapasitesi belli ismail kartalın biyere kadar fazlası yok adamdaGünah keçisi lazım ismail topun ağzında. Fb li taraftarlar bu kadroyu nasıl oynatamaz diye şuan ismail kartala sövüyorlar twitterde Ali Koç da suçlu orta saha almadı elindekileri de gönderdi.
geçen sene derbilere 3 lü yerine 4 lü bile çıksa şampiyon olurdu o geçen sene inat etti verdi bu seneki kadro 4 kat daha iyi bu sene daha farklı olurdu dediğin gibizajc olsada yok bu sene, ismail kartalıda kovmazlar ali koç direk istifa eder artık bu senede şampiyonluk elden giderse
jesusa bu takım verilcekti emin ol puan farkıyla liderdik
geçen sene hoca iyiydi kadro kötüydü bu sene kadro iyi td kötü bakalım nereye varıcak bu iş gerçekten hiçbir sezon sonunu bu kadar çok beklemedimgeçen sene derbilere 3 lü yerine 4 lü bile çıksa şampiyon olurdu o geçen sene inat etti verdi bu seneki kadro 4 kat daha iyi bu sene daha farklı olurdu dediğin gibi
dost ismail kaldıramaz baskıyı gs şampiyon olur gene son 7 8 haftaya girdi mi gör eli ayağına dolaşır hoca falan değil bu adamgeçen sene hoca iyiydi kadro kötüydü bu sene kadro iyi td kötü bakalım nereye varıcak bu iş gerçekten hiçbir sezon sonunu bu kadar çok beklemedim
Bahsedilen kadar iyi değil fb kadrosu. İskeletin en önemli adamı Fred yok durumu ortada. Yerine alınan Krunic fredin % 50 si kadar oynamıyor.geçen sene derbilere 3 lü yerine 4 lü bile çıksa şampiyon olurdu o geçen sene inat etti verdi bu seneki kadro 4 kat daha iyi bu sene daha farklı olurdu dediğin gibi
değil zaten fenerbahçenin evladı diye getirdiler sıçıcak bende biliyorum ama gsde iyi değil herşey olabilirdost ismail kaldıramaz baskıyı gs şampiyon olur gene son 7 8 haftaya girdi mi gör eli ayağına dolaşır hoca falan değil bu adam
mağlesef öyle bugün bitane güzel şutu var direkten döndüBahsedilen kadar iyi değil fb kadrosu. İskeletin en önemli adamı Fred yok durumu ortada. Yerine alınan Krunic fredin % 50 si kadar oynamıyor.
GS nin kadrosuna bak birde Kerem çıkıyor Zaha giriyor. Demirbay çıkıyor Ndombele Eyüp filan giriyor Giren hiçbir oyuncu çıkan oyuncuyu aratmıyor GS de. Sağ ve Sol bekimiz eksikti onları da aldık.
fred sağlam haliyle bizde olsa yeni beklerle beraber uçardı takım 8 lazım bize lig için yeter ama seneye cl için lazımBahsedilen kadar iyi değil fb kadrosu. İskeletin en önemli adamı Fred yok durumu ortada. Yerine alınan Krunic fredin % 50 si kadar oynamıyor.
GS nin kadrosuna bak birde Kerem çıkıyor Zaha giriyor. Demirbay çıkıyor Ndombele Eyüp filan giriyor Giren hiçbir oyuncu çıkan oyuncuyu aratmıyor GS de. Sağ ve Sol bekimiz eksikti onları da aldık.
gs bir şekilde çözüyor maçları ama bakalım daha erken dediğin gibi daha yol uzundeğil zaten fenerbahçenin evladı diye getirdiler sıçıcak bende biliyorum ama gsde iyi değil herşey olabilir
Fb nin borcu 11 milyar lira olmuş şuan süper ligdeki en borçlu kulüp. Şampiyon olup cl ye de gidemezse seneye çok zor dönemler bekliyor. Elindeki para edecek topçuları satmak zorunda kalır.fred sağlam haliyle bizde olsa yeni beklerle beraber uçardı takım 8 lazım bize lig için yeter ama seneye cl için lazım