- 23,457
- 9,074
- 113
Bunaldigin yerde bırak dost şart deyil ya 700 yapmakTek kalemde max cekim 700 diye oyle dedkte reis bakalim duruma gore az bi soluklanayim son kuponlar omrumuzden 10 sene çaldı
Bunaldigin yerde bırak dost şart deyil ya 700 yapmakTek kalemde max cekim 700 diye oyle dedkte reis bakalim duruma gore az bi soluklanayim son kuponlar omrumuzden 10 sene çaldı
Bende bıraktım dünden beri takipteyizCekim verdik dostlar ufak ufak 700 yaptk hedef tamam, @Aktas25 dostum sende fix birakabilirsin cekim gelince ulasayimEkli dosyayı görüntüle 541487
Cektik dost , cekmesekte sıkıntıya dusunce el atarsin diye dusunduk 😀Çek çek paraları sonra sıkıntıya sokarsın kendini @AlbusDumbledore
Faizler yüksek dostCektik dost , cekmesekte sıkıntıya dusunce el atarsin diye dusunduk 😀
Tebrikler dostCekim verdik dostlar ufak ufak 700 yaptk hedef tamam, @Aktas25 dostum sende fix birakabilirsin cekim gelince ulasayimEkli dosyayı görüntüle 541487
Düşüge alerjimiz var zaten dostFaizler yüksek dost
Yok be reis sirayla yaziyorum iste , fix birak sende zor zamanda almistik senden bizde cetele kayitliİnsan oğlu harbi nankörmüş görmezden gelindik 😂😂 ayy ayy
Saol dost ihtiyaç yok Allah’a şükür öylesine yazdımYok be reis sirayla yaziyorum iste , fix birak sende zor zamanda almistik senden bizde cetele kayitli
Aman olmasin dost cok sukur. SagolasinSaol dost ihtiyaç yok Allah’a şükür öylesine yazdım
Tebrikler reis kazancın daim olsun reis KONU KİLİT. 🔐@Shellac reis cekim geldi, ödüller gonderildi , konu kilit sana zahmet