- 71,302
- 43,839
- 113
Ama ortak parayı bulunca kaçtıHayırlı olsun kaç kişi ortak kupona
Ama ortak parayı bulunca kaçtıHayırlı olsun kaç kişi ortak kupona
12 ne la dana mi bu kurban mı kesiyonuz
Saçmalama 3 tabikide2 kişiyiz
Herkese böyle ortak lazımAma ortak parayı bulunca kaçtı
Böyle işte Aviatör oynayan adamdan ne beklersin dost bu Uçakçıların hepsi aynıHerkese böyle ortak lazım
Deve kesiyoruz12 ne la dana mi bu kurban mı kesiyonuz
Kupon’UMUZ
Avitor den nefret ederimBöyle işte Aviatör oynayan adamdan ne beklersin dost bu Uçakçıların hepsi aynı
Ben de dost bizim malzeme bile oradaki uçaktan daha fazla kalkıyor . Uçak en fazla 2yi görüyor bizim malzeme heybetli 10a kadar kalkıyor 😎😎😎😎Avitor den nefret ederim
SBen de dost bizim malzeme bile oradaki uçaktan daha fazla kalkıyor . Uçak en fazla 2yi görüyor bizim malzeme heybetli 10a kadar kalkıyor 😎😎😎😎
lan gardas hem ortak oluyorsun hemde baskasinada vermiyorsun masallah2 kişiyiz
Ne saati dost 15 saniyeye bitiyorS
Senin malzeme saatte kaç km yakiyor
Ben ortak ettim onu dalan gardas hem ortak oluyorsun hemde baskasinada vermiyorsun masallah
Tecrübelan gardas hem ortak oluyorsun hemde baskasinada vermiyorsun masallah
İşte isminden bile KralBen ortak ettim onu da
neyse burdan bana ekmek cikmaz gidip siteleri tek tek geziyim belki spin ekleyen olmusturBen ortak ettim onu da
Birde aviatrixi dene dost o daha iyi kalkıyorBen de dost bizim malzeme bile oradaki uçaktan daha fazla kalkıyor . Uçak en fazla 2yi görüyor bizim malzeme heybetli 10a kadar kalkıyor 😎😎😎😎
Youwine girneyse burdan bana ekmek cikmaz gidip siteleri tek tek geziyim belki spin ekleyen olmustur
TebriklerSponsor kayınço Ekli dosyayı görüntüle 556056