- 7,998
- 3,627
- 113
Bonus ekledi.fakat 5 dk önce hesabı kapatmıştım.giris yapamadik
1000 tl veren aresopsiyon ise al ben aldım 10 dk sonra çekim verdim toplam 30 sürmedi almam1000 tl veriyorlardıda güvenilir gelmedi
Petpar ling varmiPadisahbet yatirim.hapanlara bigbass bonusu eklemis betpar 10frespn swet bonanza ben bulamadm belkim yolunu bulan olur
Acarbet 50 tl deneme aldim 250 yaptım 100tl yatırıp cekicem yardım edecek varmi1000 tl veren aresopsiyon ise al ben aldım 10 dk sonra çekim verdim toplam 30 sürmedi almam
Neyin yardımı hocamAcarbet 50 tl deneme aldim 250 yaptım 100tl yatırıp cekicem yardım edecek varmi
5 dk dişini sıkarsan mahallenin gençlerine bir ricada bulunurum senin içinAcarbet 50 tl deneme aldim 250 yaptım 100tl yatırıp cekicem yardım edecek varmi
Cok ayip ama ettigin lafa bak ayni zamanda cok igrenc simdi o adama boyle yaparsan oda doner sana ana baci kufur eder5 dk dişini sıkarsan mahallenin gençlerine bir ricada bulunurum senin için
Karaktersiz adam forumda insan gibi konuş. Sus adam sansınlar...5 dk dişini sıkarsan mahallenin gençlerine bir ricada bulunurum senin için
Aras opsiyon hangisi link varmı be dostumBı ara bol opsiyonda vardı
Ama kacirdiydik onu bı Aras opsiyondan cektiydik bunun şartlarında güzel denenir
Aresopsiyon yaz çıkarAras opsiyon hangisi link varmı be dostum
Bitmiş olabilir bol opsiyonada bak tekrar acacaklardiAras opsiyon hangisi link varmı be dostum
Site adı çıkmıyor link atarmısınBitmiş olabilir bol opsiyonada bak tekrar acacaklardi
Site adı çıkmıyor link atarmısın
O değil bol opsiyon dediği