- 530
- 424
- 63
Abisi senin yaşın kaç Q sifir o bellideNe başarınız varda kendinizi büyük sanıyorsunuz şikeciler 😂
Abisi senin yaşın kaç Q sifir o bellideNe başarınız varda kendinizi büyük sanıyorsunuz şikeciler 😂
Sana gerizekalı ya anlatir gibi anlatayım son 15 yılda Fenerbahçe'nin 2 şampiyonluğu var şimdi uza bak işineYa sana ağzımı bir açarım ban yeme sebebim olursun çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok fetö gittikten sonra kim ne kadar şampiyon olmuş başarılı olmuş ortada uza
Hahah 15 yılda 2 şampiyonluk o zamanlar dolar 1.5 du 😂 bumu başarıSana gerizekalı ya anlatir gibi anlatayım son 15 yılda Fenerbahçe'nin 2 şampiyonluğu var şimdi uza bak işine
Ya kardeşim dengesizmisin sen yazmissinki feto gittikten sonra kimin ne kadar şampiyonluğu var falan filan bende sana diyorum ki feto bir yere gittiği yok ve son 15 yılda Fenerbahçe'nin 2 şampiyonluğu var yani sana daha nasıl anlatayım onu söyle sen önce hangi takimlisin onu bir belli et ona göre tartışalım Kocaeli spor luysan eyvallah ta belliki değilsin Kocaeli nin hepsi böyle çoğu fenerli GS bjk li yalandan da şehrinin takımıni tutarlar bu ülkede 4.5 tane şehir takımı vardır kendi takimini destekleyen Eskişehir Bursa Sakarya Ankaragücü Göztepe bu takımın taraftarları harbidir delikanlıdır diğerleri Faso fisoHahah 15 yılda 2 şampiyonluk o zamanlar dolar 1.5 du 😂 bumu başarı
Ülke şartları küfürsüz ve tartışmasiz yaşamak icin hiç el verişli değil reisUla bu saatte neyi tartışıyoruz harbiden kafayı yedik milletçe . Artık kimse yazdığını okumuyor bize ne takımlardan herkes parasinda
+AdanademirsporYa kardeşim dengesizmisin sen yazmissinki feto gittikten sonra kimin ne kadar şampiyonluğu var falan filan bende sana diyorum ki feto bir yere gittiği yok ve son 15 yılda Fenerbahçe'nin 2 şampiyonluğu var yani sana daha nasıl anlatayım onu söyle sen önce hangi takimlisin onu bir belli et ona göre tartışalım Kocaeli spor luysan eyvallah ta belliki değilsin Kocaeli nin hepsi böyle çoğu fenerli GS bjk li yalandan da şehrinin takımıni tutarlar bu ülkede 4.5 tane şehir takımı vardır kendi takimini destekleyen Eskişehir Bursa Sakarya Ankaragücü Göztepe bu takımın taraftarları harbidir delikanlıdır diğerleri Faso fiso
Sakarya mı alayı dnjdjd ya bı git tatngaylar sizin alt yapınız alayı fenevli gelmiş oğlanları koyuyorsun araya+Adanademirspor
Benim tek savundugum bu senenin en iyi topunu biz oynadık ve hakettik...Şaibeli lig şaibeli şampiyonluk bir lig düşün federesyon başkanı istifa etmiş merkez hakem kurulu başkanı 2 kere değişmiş 3. Şu istifa etmiş 13 hakem ligden uzaklaştırılmış sonra geriye alinmis böyle bir ulke böyle bir lig olurmu Trabzon Spor sampiyon oluyor şampiyonluk kutlamalarında maliye bakanı tarım bakani enerji bakanı iç işleri bakanı şampiyonluk kutlamalarına katılıyor bu ülkenin cumhurbaskani telefon ile bağlanıyor kutlama msj yayınlıyor bu statda suç işleri bakanı var iken o aşağılık feto cu köpekleri destekleyen savunan o pankart açılıyor herkese kör sağır dilsiz Allah'a yemin olsun hesap vereceksiniz kin yuttuk kan kusturacagiz o günler çok yakın ulan Allah aşkına hadi Fenerbahçe'yi de geç geçen sene bjk şampiyon oldu hangi bakan bu kutlamara katıldı bjk bu ülkenin takımı degilmi neden hiç bir şeref yoksunu siyasetci bu kutlamalara katılmadi katılmaz tabi cunku bunların zoruna giden Fenerbahçe bjk değil bunların zoruna giden bu iki takımın Mustafa Kemal in ilke ve inklaplarin dan sapmayisi Atatürkçü olmasi hiç farketmez siz yolcusunuz biz hancı 2023 ten sonra yoksunuz
Onlarin her hareketi oy almak icin kardes.bi tane chpli var adam abdest almayi bile bilmiylr bnce aklini dikdigim dini terimler kullanicak aklinca herseyi birbirine katiyor izlemissindir gordukce guluyorum.haysiyetsiz sizin dine uzak oldugunuzu bilmeyen yok insanlara neyi ispatlamaya calisiyorsunuz.adam hergun cumaya gidiyormusBenim tek savundugum bu senenin en iyi topunu biz oynadık ve hakettik...
Sen sadece hata arıyorsun o zaman ben son 10 sene için tüm şampiyon kulüpler için bir kulp bulurum...
Ayrıca bir Trabzolu ve Trabzonsporlu olarak futbolun içine siyaset karışmasına karşıyım...
Bakanların vede RTE nin tek amacı oy almak yoksa Trabzonspor şampiyon olmuş çokta umurlarinda değil onların...
Şunu da hatırlatayım şampiyonluk gecesi bakan soysuz meydanda yuhalandı...
dine yakın siyasetçi mi var zaten Türkiye'de İSLAM olsa siyasilerin kolları kesilmişti... Hortum, yalan, vicdansızlık.... Say say bitmez.Onlarin her hareketi oy almak icin kardes.bi tane chpli var adam abdest almayi bile bilmiylr bnce aklini dikdigim dini terimler kullanicak aklinca herseyi birbirine katiyor izlemissindir gordukce guluyorum.haysiyetsiz sizin dine uzak oldugunuzu bilmeyen yok insanlara neyi ispatlamaya calisiyorsunuz.adam hergun cumaya gidiyormus
Öyle bir türkçe ile yazmışsın okurken kör oldum Acısını çıkaramıyorsunuz hala biraz tebrik etmeyi örnek alın Dediğin bakanların hepsi Trabzonlu TRABZONSPORLU ne yapacaklardı ? Cumhurbaşkanı sadece TrabzonspoR'un mu şampiyonluğunu kutladı ? Başakşehir , Beşiktaş ,Galatarasaray'ın kutlamadı mı ? hadi siz 10 senedir kupada almıyorsunuz Neyse seneye Halley ile yıldızı tamamlayın ağlamayın KUDURUN....!Şaibeli lig şaibeli şampiyonluk bir lig düşün federesyon başkanı istifa etmiş merkez hakem kurulu başkanı 2 kere değişmiş 3. Şu istifa etmiş 13 hakem ligden uzaklaştırılmış sonra geriye alinmis böyle bir ulke böyle bir lig olurmu Trabzon Spor sampiyon oluyor şampiyonluk kutlamalarında maliye bakanı tarım bakani enerji bakanı iç işleri bakanı şampiyonluk kutlamalarına katılıyor bu ülkenin cumhurbaskani telefon ile bağlanıyor kutlama msj yayınlıyor bu statda suç işleri bakanı var iken o aşağılık feto cu köpekleri destekleyen savunan o pankart açılıyor herkese kör sağır dilsiz Allah'a yemin olsun hesap vereceksiniz kin yuttuk kan kusturacagiz o günler çok yakın ulan Allah aşkına hadi Fenerbahçe'yi de geç geçen sene bjk şampiyon oldu hangi bakan bu kutlamara katıldı bjk bu ülkenin takımı degilmi neden hiç bir şeref yoksunu siyasetci bu kutlamalara katılmadi katılmaz tabi cunku bunların zoruna giden Fenerbahçe bjk değil bunların zoruna giden bu iki takımın Mustafa Kemal in ilke ve inklaplarin dan sapmayisi Atatürkçü olmasi hiç farketmez siz yolcusunuz biz hancı 2023 ten sonra yoksunuz
Yerden goğe haklisin ama o kdr acimaz olmaya gerrk yok bnce magdur olanlarda insan onlarinda cani vR empati kurmak gerek bizde o durumda olabilirdik ama bizde ulke olarak cok yumusagiz mesela kabul ettigimiz multeciler ulkeye kacak giren afganlar pakistanlilar vs vs ozellikle suriyeliler cok sikinti adam o kdr o.c ki gitmis bizim 200 lirayi tutusturup sigarasini yakiyor bode tiktokta paylasiyor onu ve onun gibileri direkt sinirdisi etmek gerek digerleride genelde sikintililar savas bitti artik gitmeliler bu kdr baktik yeter.dine yakın siyasetçi mi var zaten Türkiye'de İSLAM olsa siyasilerin kolları kesilmişti... Hortum, yalan, vicdansızlık.... Say say bitmez.
diğer taraftan bir ülkenin süper güç olması için zaten dinsiz siyasetçi seçilmesinde de sıkıntı yok. süper güçler o.ç.dur. başlarında da o.ç.ları vardır. gözü kapalı milyonlarca insanın ölmesini göze alabilir. örneğin bush - obama gibi baltalar döneminde milyonlarca insan öldü, göç etti. devlet böyle yönetilir. ülkenin menfaati için her türlü kötülük günaha giriceksin. bizimkiler sadece kişisel menfaat hırsızlık için günah girer, ülke menfaatine gelince ümmetciyiz bilmem neyiz m.