- 7,231
- 1,566
- 113
Sen her role sürekli destek veriyon zaten 😁😁😁Haydaa reisim kuralı yeni yazdınız. Bende 2.maçta geldim sürekli destek verdim ya
Sen her role sürekli destek veriyon zaten 😁😁😁Haydaa reisim kuralı yeni yazdınız. Bende 2.maçta geldim sürekli destek verdim ya
Ahmet orayi kacirma orasi da kazaniyor kos 😆Diğer role bundan sonra katıldım
Vergı dılımıne gırcen bu ayDiğer role bundan sonra katıldım
Olsun Ahmet enerji kattın kuponu kazandı adamınHaydaa reisim kuralı yeni yazdınız. Bende 2.maçta geldim sürekli destek verdim ya
Kesene bereketArkadaşlar 7 kişi seçtim. Herkese teşekkür ederim @Gannicus arkadaşım seçilen kişilere ulaşacak
Herkesin emegine,senin de kesene bereket.Arkadaşlar 7 kişi seçtim. Herkese teşekkür ederim @Gannicus arkadaşım seçilen kişilere ulaşacak
kesene bereket tebriklerArkadaşlar 7 kişi seçtim. Herkese teşekkür ederim @Gannicus arkadaşım seçilen kişilere ulaşacak
Seni tekelaliye havale ediyorumİhtiyacım olmasa rica etmem. Neden dalga geçiyorsunuz
Hayret bu gece erken uyumuşSeni tekelaliye havale ediyorum
Reis beni de alabilir misiniz? @alibali456Vallenciennes
Solayagim
Marley15
Cips
ganicus
berkeyzz
Clplypso
Benimsansim25
Yapabilirim
@Alibabali58
Kesene bereket dostArkadaşlar 7 kişi seçtim. Herkese teşekkür ederim @Gannicus arkadaşım seçilen kişilere ulaşacak
Sahte lıste buReis beni de alabilir misiniz? @alibali456
Dost rolü yapan kişi seçmiş çekiliş iptalReis beni de alabilir misiniz? @alibali456
Ben var mıyım @alibali456Arkadaşlar 7 kişi seçtim. Herkese teşekkür ederim @Gannicus arkadaşım seçilen kişilere ulaşacak
Sandıkları terk etmeyınDost rolü yapan kişi seçmiş çekiliş iptal